IONUT Badea este noul ANTRENOR al echipei FC Arges. Nicolae Dica fost demis.

Stiri sportive fotbal Liga 2 Romania

Antrenorul Ionuţ Badea va antrena echipa FC Argeş, în locul lui Nicolae Dică, acesta din urmă părăsind, luni, gruparea argeşeană, scrie News.ro.

"Bine ai (re)venit, Ionuţ Badea", a scris clubul argeşean pe pagina sa oficiala de Facebook.

În vârstă de 43 de ani, Ionuţ Badea a pregătit ultima oară pe Concordia Chiajna, după ce activat la naţionala mare a României, unde a fost antrenor secund în mandatul lui Anghel Iordănescu şi în mandatul lui Christoph Daum.
stiri fotbal liga 2 romania

Ionut Badea a mai antrenat echipele: FC Argeş, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Braşov şi Oţelul Galaţi.

Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă.

Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională", se arată în comunicatul clubului FC Argeş.

Nicolae Dică o preluase pe FC Argeș la începutul sezonului, manifestându-și dorința de a promova în Liga 1. După 10 etape, FC Argeş se află pe locul 6, cu 16 puncte (5 victorii, o remiză, 4 înfrângeri), la șase lungimi în spatele liderului Turris, care are și un meci mai puţin disputat.

În ultimul meci, FC Argeș a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de ASU Poli, scor 3-0.Comentarii