IVAN RAKITIC a ratat transferul la echipa Juventus dupa ce a trecut printr-o depresie

Trimiteți un comentariu
Stiri fotbal Serie A Italia

A existat mult interes pentru transferrul jucatotorului croat Ivan Rakitic (nascut pe data de 10 martie 1988, Rheinfelden)  în vara lui 2019 din partea echipelor PSG și Juventus.

La un moment dat chiar și faimosul jucatori Cristiano Ronaldo l-a sunat personal și i-a confirmat că toți cei din vestiarul lui Juventus doreau că Rakitic să vină, dar FC Barcelona a cerut numai putin de 50 de milioane de euro pentru el.

Astfel, trafsferul lui Rakitic la Juventus a picat.

Ivan Rakitic a avut discuții separate cu președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, cu antrenorul Ernesto Valverde și chiar cu căpitanul Lionel Messi asupra plecării sale, în urmă cu două luni, însă niciunul dintre aceștia nu i-a dat un răspuns foarte clar și a intrat în depresie.
wiki Ivan Rakitic trasferu juventus cristian ronaldo

"Nu știu ce urmează, este greu și foarte jenant. Vreau să joc pentru Barcelona și nu doar să fac parte din echipă. Voi face tot ce pot să schimb situația în următoarele meciuri.

Mai am doi ani de contract, nu există loc mai bun de jucat ca la Barcelona, cel mai bun club din lume, dar vreau să joc. Nu-mi place să mă plimb prin oraș și să văd marea...

Adevărul este că am vorbit cu oamenii din club, toți știau de celalalte opțiuni pe care le aveam, nu era un secret. Doresc tot binele Barcelonei, dar vreau să lupt pentru ca echipa să vadă că sunt gata oricând e nevoie să alerg pe teren și să fac tot ce pot.

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru cum m-au primit, dar dacă văd că nimic nu se schimbă, o să stăm de vorbă din nou", a precizat Ivan Rakitic.

Câștigătorul Balonului de Aur Ivan Rakitic a trecut printr-o depresie, ceea ce l-a făcut să refuze două convocări la naționala Croației.

La o conferință de presă susținută înaintea meciului naționalei Croației cu Ungaria, Rakitic a fost întrebat despre acest subiect și părea că își stăpânește cu greu lacrimile, având o voce tremurândă. Mijlocașul Barcelonei a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat. Cel mai mult l-au durut vorbele pe care le-a auzit potrivit cărora nu ar mai vrea să joace pentru Croația.


Trimiteți un comentariu