Treceți la conținutul principal

MESAJE de Sf Maria - Urari si texte de SMS pentru 15 august Sfanta Maria cea Mare

MESAJE DE SF MARIA MARE - URARI ANIVERSARE LA MULTI ANI. Mesaje onomastice pentru toate Mariile, Marianii, Marioarele, Marinii etc care sarbatoresc pe 15 august ziua onomastica.

La sarbatoarea de Sfanta Maria Mica se spune ca se obisnuieste a se sarbatorii cei care poarta acest nume. La noi se obisnuieste insa a se ura si felicita in ambele zile si astfel pentru cei care vor sa ureze celor dragi de aceea lumea cauta: mesaje de sf maria marian, mesaje de onomastica sf maria, urari de sf maria 15 august, mesaje de sfanta maria pentru mama.

URARI SI MESAJE DE SF MARIA - CELE MAI FRUMOASE URARI DE SF MARIA
mesaje de onomastica sf maria la multi ani

1. La multi ani Maria/Marian! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

2. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

3. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

4. De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata… La multi ani, Maria!

5. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

6. Sa ai o zi frumoasa! Sa te bucuri de numele pe care-l porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La Multi Ani, Maria!

7. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!</li>

8. Fie ca Sf. Fecioara maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!.

9. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

10. Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani, Maria.

11. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

12. Ti-ai schimbat si sacrificat viata pentru a da nastere unui vis, pentru a creste un vis, pentru a te bucura de acest vis. Si ma bucur mama, sa stiu ca eu sunt visul tau! Poate ca nu toate mamele vin din lumea sfintilor, dar tu mama sigur vii din lumea Sfintei Marii al carei nume il porti! La multi si fericiti ani de cautare a luminii pentru puiul tau.

13. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

14. Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

15. Astazi, fiind o zi frumoasa Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii Tin a te felicita. La Multi Ani de Sfanta Maria!

16. La Multi Ani! Sfanta Maria sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

17. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!

18. Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne tine mereu aprinsa calea dragostei! Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

19. Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani de Sfanta Maria!

20. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

21. Fie ca Sfanta Maria sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

22. Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

23. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.
MAI POTI CITI