Mijlocasul Florin Tănase eliminat de Becali din primul 11 al FCSB

Trimiteți un comentariu
Stiri fotbal Liga 1 Romania

Shimbarea atitudinii finnatatorului Gigi Becali la adresa lui Florin Tănase a fost atât de mare încât decarul lui FCSB a început să aibă de suferit de pe urma atitudinii acestuia.

Tănase era un privilegiat la FCSB. Avea inclusiv linie directă cu patronul, așa cum a dezvăluit fostul antrenor Nicolae Dică.

Flortin tanase discuta la telefon aproape zilnic cu patronul și toate ideile pe care le avea și pe care i le transmitea lui Gigi Becali, nu doar în ceea ce îl privește, erau imediat puse în aplicare de Becali.

wiki sportiv florin tanase fcsb

Tocmai din cauza faptului că relația dintre cei doi s-a stricat, între Becali și Tănase s-a iscat și o polemică.

Gigi Becali a trecut la critici, unele foarte dure.

După remiza albă cu CFR, Gigi l-a luat în vizor pe jucător: „Nu stăm 100 de ani ca să-l așteptăm pe Tănase să învețe fotbal. Nu știu ce e cu el, cred că e de pe altă planetă”.

Inclusiv și ultimul meci disputat de FCSB a arătat că Florin Tănase nu mai are nicio putere de convingere si influenta asupra lui Becali.

Decizia lui Becali a fost ca Florin să joace în centrul liniei de 3 atacanți, între Man și Coman. Lucru care s-a și întâmplat, dar fără mari realizări ofensive pentru Tănase.

La pauza meciului, decarul de la FCSB a fost retras inter și vârf a intrat Gnohere.

Tănase era titular cu o zi înaintea meciului și ar fi urmat să evolueze la mijlocul terenului, pe postul de inter stânga.

Totuși, din câte se pare, conducerea FCSB a decis să-i schimbe poziția în teren, pentru a-i face loc lui Ovidiu Popescu, și să-l bage pe Florin Tănase mijlocaș dreapta.


Trimiteți un comentariu