SOC! DAN ALEXA nu a fost anuntat ca a fost DEMIS de la ASTRA

Stiri calde din fotbalul romanesc

Antrenorul Dan Alexa a declarat că nu a fost anunţat că nu mai este antrenorul echipei Astra Giurgiu, astfel că se va prezenta la program, deşi acesta a fost schimbat.

Alexa a mai precizat că a fost batjocorit de Ioan Niculae în ultimele săptămâni şi că el nu acceptă să fie "călcat în picioare".

Tot miercuri, Bogdan Andone a declarat că încă nu a preluat conducerea tehnică a formaţiei Astra Giurgiu, dar a avut discutii  despre viitorul echipei cu Ioan Niculae şi va avea ca obiectiv principal accederea în play-off.

Antrenorul Bogdan Andone, în vârstă de 44 de ani, a antrenat FCSB-ul lui Becai până la 1 august 2019.

dan alexa wiki de antrenor dat afara de la astra giurgiu

Revenind la demiterea lui DAN ALEXA, acesta a mai declarat ca din punctul lui de vedere el este inca antrenorul Astrei.

"Trebuie să ajung mâine la echipă pentru că am obligaţii contractuale. Nu am primit nimic oficial că n-aş mai fi antrenor. Cred că meseria de antrenor a ajuns o bătaie de joc. Total batjocoriţi antrenorii, au ajuns slugile unora. Nu pot să fiu bătaia de joc a nimănui. Faptul că patronul m-a batjocorit în ultimele săptămâni în presă mă face să mă gândesc serios la generaţiile de antrenori care vor veni după mine. Am în contract nişte obiective de la care nu m-am abătut.." a declarat profund suparat Dan Alexa.

Mai mult Alexa s-a arata foarte jigni ca nu l-a anunţat nimeni că nu mai  este antrenorul Astrei.

"... mă prezint la program. S-a schimbat programul şi este jenant. Pe Bogdan (Andone n.r.) îl respect, respect toţi antrenorii, ştiţi ce meserie grea avem. Probabil se vor căuta motive, că am barba mare, că m-a bătut o femeie, ceva de genul... Sportiv... nimic. Am discutat ieri cu Ioan Niculae. Tot ce s-a întâmplat în ultimele trei săptămâni... Am fost batjocorit. Nu pot să fiu călcat în picioare pentru că nu sunt cel mai bun antrenor dar cu siguranţă am foarte multă demnitate. În ultimele două săptămâni am auzit trei antrenori care au refuzat Astra, unii dintre ei... cam subţire cu CV-ul"

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni 7 octombrie, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a XII-a a Ligii I.

După partida de luni, patronul Astrei, Ioan Niculae, i-a cerut antrenorului Dan Alexa să renunţe la conducerea tehnică a echipei si sa isi dea demisia.