ADA PALADE biografia fiicei lui Cornel Palade: stand-up comedy si actorie si un regim de slabire genial

Trimiteți un comentariu
Sa vedem pe scurt care este biografia Ada Palade, fata celebrului umorist Cornel Palade, o tanara actrita aflata la varsta provocarilor.

Referitor la wiki-ul personal Ada Palade spune despre ea că în viața de toate zilele este un om simplu, care iubește arta.

Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața ei, dar îi place și să scrie, să deseneze, să fotografieze, să danseze.

Adei Palade ii place natura. Tot ce înseamnă artă o bucură și îi aduce liniște.
wiki ada palade regim de slabire

De fel, Ada Palade este mai energică, așa că cel mai greu la emisiunea Te cunosc de undeva!, unde va participa in acest sezon, îi este atunci când trebuie să stea multe ore la machiaj. Ada se amuză însă teribil atunci când își vede colegii  jucand roluri de travestiți.

Andrada Palade, alias Ada, a îmbrățișat o carieră în actorie, tânăra având deja apariții pe scena teatrului, alături de tatăl său, dar și de alte nume sonore.

Ba mai mult, frumoasa si talentata fiică a lui Cornel Palade susține în ultima vreme spectacole de stand up comedy.

După experiența de la Vocea României, unde nu a reușit să-i convingă pe jurați pentru a trece de etapa audițiilor pe nevăzute, Ada Palade și-a încercat norocul și la X Factor.

Dacă la Vocea venise însoțită de tatăl său, la X Factor Ada a hotărât să participe alături de mama sa.

Ba mai mult, frumoasa tânără i-a ascuns îndrăgitului comic faptul că urma să-și încerce norocul și pe scena show-ului de la Antena 1, motivând că pleacă la cumpărături.

Între timp, Andrada Palade a terminat actoria, continuându-și apoi studiile în Statele Unite ale Americii, iar acum are numeroase apariții pe scenele de teatru din țară, alături de tatăl său.

Ada Palade, care va concura, din 7 septembrie 2019, în noul sezon Te cunosc de undeva! alături de tatăl ei, Cornel Palade.

Ada a avut mari probleme cu kilogramele în plus, dar a reușit să slăbească 40 de kilograme.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Ada Palade a explicat ce a determinat-o să slabeasca atat de mult.

Si ca un mic cancan aflati ca Ada Palade spune despre ea că are două “mari frici”: să nu fie îngropată de vie și să nu întârzie.... desigur la spectacole!


Trimiteți un comentariu