Pareri Sampon WELLA Professionals Oil Reflection Shampoo 250 ml bine primit pe forumuri

Trimiteți un comentariu
Sampon Wella Professionals Oil Reflection Shampoo 250 ml, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre sampon wella antimatreata, sampon wella sampon wella invigo pareri, sampon wella par gras, sampon wella professional etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Pareri Negative- 0,57
3. Sentiment neutru - 0,53

Tendințele sociale ale parerilor referitoare la Sampon Wella Professionals Oil Reflection Shampoo 250 ml
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Deschidere spre experienta - 0,39
Conştiinciozitate - 0,54
Extrovertirea - 0,41
Agreabilitatea - 0,18
Nevrotism - 0,17


Pareri Forum Sampon Wella Professionals Oil Reflection Shampoo 250 ml


AICI cele mai bune Preturi si Oferte!


Review-urile despre samponul Wella Professionals Oil Reflection Shampoo sunt in mare parte opinii cu polaritate pozitiva.

Opiniile despre acest produs de ingrijire a parului de la Wella Professionals sunt exprimate printr-un limbaj al carui stil este specific persoanelor rationale, cu tendinta de anliza fiecare aspect al unui lucru, persoane bine organizate si constiincioase.

Samponul Wella Professionals Oil Reflection Shampoo 250 ml este conform producatorului un sampon care curata bland parul, avand in componenta ceai alb, care ofera hidratare si luminozitate, incapsuleaza cuprul protejand astfel cheratina si reducand deteriorarea parului.

Mod de Aplicare Sampon Wella Professionals Oil Reflection Shampoo: se aplica uniform pe parul umed si se maseaza bine, se lasa sa actioneze, apoi se clateste cu apa din abundenta

Samponul Wella Professionals Oil Reflection Shampoo este indicat pentru tipul de par uscat.

Efecte Sampon Wella Professionals Oil Reflection Shampoo: parul ramane suplu, plin de vitalitate si reda stralucirea naturala a firului de par.

Aceste informatii nu reprezinta sfaturi privind achizitionarea produsului sau serviciului si trebuie percepute ca fiind strict orientative.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu