Treceți la conținutul principal

Analiza Pareri Storcator de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38.

Storcator de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38, 1.2l, 800W, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate  cu topicuri despre storcator tefal cu melc altex, storcator tefal infiny juice, storcator tefal frutelia, storcator tefal easy fruit:

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,40

Emoţia parerilor referitoare la Storcator de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38, 1.2l, 800W (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Surpriza - 0,52

Pareri Recenzii Storcator de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38


Tendințele sociale ale parerilor referitoare la Storcator de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38, 1.2l, 800W
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> ,75 = foarte probabil prezent
Deschidere spre experienta - 0,59
Conştiinciozitate - 0,62

Consumatorii care au scris recenzii despre storcatorul de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38 sunt in general persoane bine organizate, calme si curioase.

Polaritatea comentariilor este pozitiva si exprima bucuria achizitionarii acestui produs si la limita surpriza pe care acesta il reprezinta.

Tubul mare de alimentare al storcatorului Easy Fruit face posibila introducerea fructelor si legumelor fara a fi taiate in prealabil in bucati marunte.

Manerul ergonomic cu sistem de blocare permite o utilizare confortabila si in siguranta.

Datorita puterii mari de 800 W si celor 2 setari de viteza obtineti rezultate optime, indiferent de tipul de legume sau fructe pe care il folositi.

Componentele detasabile cunt compatibile cu masina de spalat vase: recipientul pentru pulpa, cana pentru suc, capacul, dispozitivul de impingere si filtrul.

Caracteristici tehnice storcator de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38:
  • Capacitate cana suc (l) - 1.2
  • Trepte de viteza - 2
  • Dispozitiv de inlaturare a pulpei - Da
  • Recipient detasabil de colectare a resturilor - Da
  • Functii - Te poti bucura de cantitati mari de suc datorita recipientului de 1,2l si a recipientului pentru pulpa de 2l.
  • Accesorii - Recipientul pentru pulpa, cana pentru suc, capacul, dispozitivul de impingere, filtrul si peria pentru curatare
  • Caracteristici speciale - Tubul mare de alimentare al storcatorului Easy Fruit face posibila introducerea fructelor si legumelor fara a fi taiate in prealabil in bucati marunte

Pretul storcatorului de fructe si legume TEFAL Easy Fruit ZE610D38 la momentul analizei in magazinele Altex este de 318 lei, beneficind de o reducere de 40% fata de pretul initial.

Aceste informatii nu reprezinta sfaturi privind achizitionarea produsului sau serviciului si trebuie percepute ca fiind strict orientative.
MAI POTI CITI