Anda Sarbei BIOGRAFIE de tanara actrita, interpreta Iuliei, fiica Deliei in serialul VLAD

Trimiteți un comentariu
Conform biografiei Anda Sarbei este studentă în anul trei la Universitatea Națională de Artă teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar serialul VLAD este cel de-al doilea proiect cinematografice important al său, primul fiind un serial româno-suedez, Box 21.

Anda Sarbei este o tânără actrita extrem de talentată și carismatică și o vom urmări în această toamnă la PRO TV, în rolul Iuliei, în cel de-al doilea sezon al serialului de succes, VLAD.

Interesele legate de wiki-ul artistei cuprind o plaja mare, de la Anda Sarbei data nasterii, Anda Sarbei facebook, Anda Sarbei instagram, la Anda Sarbei varsta si iubit,

In serialul VLAD de la PRO TV, Anda Saerbei o interpreteaza pe Iulia, fiica Deliei, o tânără rebelă, cu o personalitate puternică, marcanta in economia actiunii.
iulia anda sarbei wiki biografie

Iulia face faţă cu succes situaţiilor limită şi a avut încă din copilărie dorinţa de a fi un lider, nu o victimă. Fata Deliei trăieşte în Barcelona şi, chiar dacă îşi iubeşte mama, cele două nu au avut niciodată o relaţie foarte apropiată, de vină fiind diferenţa de generaţii, însă cu toate acestea, găsesc metode să coopereze si sa comunice.

Fascinată de istoria modernă a României şi fostul sistem de spioni, Iulia hotărăşte să scrie biografia tatălui ei şi să o publice sub un pseudonim.

În acel moment, ea îşi dezvăluie adevărata identitate şi problemele încep să apară, iar Delia şi Cezar fac totul să o protejeze şi încearcă din răsputeri să evite reîntoarcerea ei în Bucureşti, totul cu ajutorul lui Vlad şi al lui Tibi.

Iulia este o fată extrem de inteligentă şi frumoasă, iar în sezonul doi al serialului VLAD telespectatorii vor putea urmări evoluţia ei şi impactul pe care-l va avea în întreaga poveste dramatica.

M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în serialul VLAD. Este un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deşi era doar o probă şi nu ştiau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoţii la început, dar m-au integrat imediat în familia lor. Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-şi doreşte să fie deloc unde este şi din cauza asta face tot ce-i stă în putinţă să creeze probleme, dar şi pentru că vrea cu tot dinadinsul să-şi răzbune trecutul“, a declarat actrita Anda Sârbei.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu