ANDIA biografia noii soliste DJ Project in varsta de 22 ani pe numele adevarat Diana Constantin

DJ Project, trupă aproape 20 ani de succese muzicale si-a gasit o noua solista: ANDIA.

Potrivit informatiilor din biografie, născută în orasul Roman, județul Neamț, Andia pe numele real Diana Constantin are varsta de 22 de ani și a absolvit Facultatea de Economie.

În prezent, Andia este studentă la master, în cadrul aceleiași universități.

Prima experiență muzicală a Dianei Constantin a fost pe când avea varsta de doar 11 ani, în cadrul unui festival local din Roman.

Atunci a urcat pentru prima dată pe scenă și a fost extrem de fericită că a reușit să treacă de etapa în care cânta singură prin casă.
Wiki ANDIA biografie noua solista DJ Project

De atunci și până acum Andia a mai mers prin studio-uri muzicale si a mai înregistrat cateva piese (precum "Sabes tu", "Lost" sau "Meo Bijou") pe care le-a postat pe canalul ei de YouTube.

Andia s-a mai facut remarcata si prin colaborarea cu Spike pentru single-ul „Salcamii”, al carui refren este interpreretat de aceasta

Despre întâlnirea cu Andia, Gino Manzotii a povestit ca pur si simplu a căutat 6 luni vocea pentru noua piesa a trupei „Retrograd”.

Și când am auzit-o, a știut ca asta e timbrul vocal – fresh, modern.

Gino a găsit-o pe Andia pe YouTube, a ascultat-o cantand o piesă care l-a impresionat și si-a dat seama imediat că asta căuta: interpretare și emoție.

Gino Manzotii  este de parere ca asta e extrem de important: potrivirea, transmiterea emoțiilor, interpretarea, timbrul vocal.

În momentul în care dai play piesei, dai volumul mai tare ca să auzi vocea. Ăsta e tot secretul în muzică: să spui povești frumoase pe un sound mișto. Interpretarea Andiei e foarte fresh, în valuri.

De-a lungul timpului in trupa lui Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) au mai cantat: Ellie White (Elena Baltagan), apoi Giulia Anghelescu, Claudia Pavel, Adela Popescu, Ela Rose, pe numele său Manuela Chereji, maramureșeanca Xenia Costinar si Mira.
noriel.ro