ANGELA MARTINI biografia sotiei lui Dragos Savulescu wiki monden cu accente de cancan monden

Trimiteți un comentariu
Wiki: Angela Martini, (potrivit biografiei) fostă Miss Albania, s-a casatorit în anul 2017 cu Dragoş Săvulescu, condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în "Dosarul Retrocedărilor" şi dat în urmărire internaţională.

Angela Martini (zodia Gemeni) şi Dragoş Săvulescu formează unul dintre cele mai speciale si in acelas timp controversate cupluri. După condamnarea milionarului, în dosarul retrocedărilor, s-a speculat in presa mondena de cancan ca aparent cei doi îndrăgostiţi au dispărut fără urmă. Lucru partial adevarat.

Din biografia oficiala aflam ca Angela Martini s-a născut la Shkodër, Albania, pe data de 23 mai 1986.

Mama ei, este profesoară de Biologie și Chimie, iar tatăl arhitect si patronul unei companii cu 200 de angajați.
cancan monden cu vedete romania spy news click

Ambii parinti au învățat-o pe Angela ca in viata trebuie să muncești din greu, sa sfideazi toate greutatile si sa profiti de fiecare sansa pentru a face ca visele să devină realitate

Angela Martini s-a mutat în Elveția cu familia sa la varsta de 10 ani, iar la 18 ani, dupa terminarea studiilor, Angela Martini a început cariera de model.

Primele contracte de model ale Angelei Martini au fost cu NEXT Model Management în Miami, Florida și Elite Model Management din New York.

A semnat, ulterior, cu NEXT Model Management, în Miami, Florida, şi cu Elite Model Management, din New York City. A apărut în săptămâna de modă Mercedes-Benz şi în săptămâna de modă Mercedes-Benz Miami.

În 2010, a fost desemnată câştigătoare a concursului Miss Universe Albania. Angela Martini l-a cunoscut pe Dragoș Săvulescu în urmă cu cativa ani, bărbatul fiind cel care a invitat-o la o petrecere.

Aparent, aceasta şi-a prevăzut chiar ea viitorul și de aceea a ales să se mute în Los Angeles. În anul 2017, Angela si Dragos și-au unit destinele în mare secret tocmai în Las Vegas.

Primul lucru pe care Angela Martini l-a făcut după ce a aflat sentinţa soţului sau a fost să ceara părerea unor avocaţi de top din Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi Uniunea Europeană. Fără excepţie, după ce au studiat cu atenţie cazul, efectiv au râs şi au spus că e o glumă şi că în acest dosar s-au comis abuzuri imense.

În afară de faptul că, fiind în zodia Gemeni, Angelei Martini ii place varietatea în viaţă, a realizat după 8 ani de modelling că vrea să fac mai mult în viaţă şi a găsit o modalitate de a-si exprima sufletul, de a exprima cine este ea cu adevărat în interior, nu doar în exterior.

Astfel prin cartea "Dragoste. Speranţă. Lumină."  Angela Martini si-a creat o oportunitate de a trimite anumite mesaje în lume, prin intermediul scrierilor sale. Şi ăsta e unul din lucrurile care îi umple sufletul de bucurie.

Mesajul principal al cărţii scrise de Angela Martini este că totul în viaţă se întâmplă cu un motiv - şi binele şi răul.

Este foarte important să îmbrăţişezi răul şi aproape să fii recunoscător, chiar dacă în unele momente viaţa ta poate fi extrem de grea, trebuie să vezi imaginea de ansamblu şi astfel să îţi dai seama că pentru a găsi lumina trebuie să treci prin întuneric.


Trimiteți un comentariu