AUCHAN anunta un Craciun special cu OFERTE magice la noile TRENDURI.

Aranjamente stralucitoare, decoratiuni de sarbatoare pentru Craciun in noile trenduri 2019 doar in hypermaket-urile AUCHAN.

Cadouri dorite si pretuite, specialitati de ciocolata dulce si ispititoare, praline, figurine, tablete fel de fel si bomboane de pom pe care le poti mixa dupa aromele preferate, toate va asteapta in magazinele Auchan pentru a

Si era sa uitam cozonaci pufosi cu umplutiri delicate care pur si simplu se topesc in gura.

Toate acestea si multe alte surprize, te asteapta pe aleile centrale ale magazinelor noastre, pentru a putea sa impliniti in acest Craciun, dorintele voastre si ale celor dragi voua.

Bineinteles, copiii sunt si ei rasfatati, cu jucarii mult-dorite: personaje cunoscute si jocuri vazute la televizor, eroi indragiti sau jocuri de constructii, educative si instrumente muzicale.


La AUCHAN veti descoperi noile trenduri in decoratiuni de Craciun 2019:
  • Family Time (clasic)
  • Into the Woods (pe alb/ argintiu)
  • Divine Opera (pe mov/ albastru/ roz)
  • Scandi Pastel (pe bronz/ argintiu)

Te-am convins? Te asteptam sa descoperi toate surprizele de Craciun 2017 in magazinele AUCHAN.

Targul de jucarii Auchan este de asemenea locul unde Povestile de Craciun incep, cu bucurii mari pentru cei mici!

AICI aveti OFERTE si PRETURI bune la decoratiunile de Craciun!

Sute de jucarii, va asteapta pe aleile centrale ale magazinelor, pentru a face bucuria copiilor de sarbatori si pentru a inveseli zilele friguroase, cand timpul de joaca pe afara se scurteaza.

Vedetele sezonului: Oul Hatchimals (disponibil in 4 culori); cele mai noi produse din gama Lego, dar si jucarii pe care le-ati vazut in reclame, la televizor!
noriel.ro