Biografia Adriana Simionescu fiica lui Adrian Minune wiki de vedeta la Vocea Romaniei

Trimiteți un comentariu
Adriana Simionescu cati ani are, Adriana Simionescu Instagram, Adriana Simionescu biografie varsta, Adriana Simionescu Vocea Romaniei, Adriana Simionescu Youtube sunt cateva din interesele legate de biografia fiicei cea mici a lui Adrian Minune.

Conform wiki-ului, la varsta de 16 ani, Adriana Simionescu a ales să participe la “Vocea României” ca să demonstreze că premiile pe care e-a câștigat până acum au fost adjudecate cu ajutorul talentului su, nu pentru faptul că este fiica manelistului Adrian Minune.

Adriana Simionescu este sora celebrei Karmen, fiica cea mare a lui Adi Minune.

Adriana Simionescu vrea să devină la fel de cunoscută ca Andra și ca Delia și, de ce nu, chiar ca Beyonce. Adriana Simionescu a spus că faptul că este fiica lui Adi Minune nu i-a fost mereu de ajutor.
wiki adriana simionescu biografie artista vocea romaniei

Adriana Simionescu și-a anunțat fanii de pe Instagram de apariția ei la “Vocea României” și i-a îndemnat să rămână pe Pro TV ca să îi vadă prestația.

Adriana Simionescu a ajuns în echipa lui Horia Brenciu, după ce a cântat piesa lui Emeli Sandé, “My Kind of Love”, în competiția de la “Vocea României”.

În timp ce era pe scenă, Adriana Simionescu a mărturisit că și-a dorit să trăiască experiența de la “Vocea României”, pentru ca astfel să demonstreze “lumii că premiile mele au fost făcute de mine, și nu de numele lui (Adrian Minune)”.

Adriana a mai spus că nu dorește să cânte manele precum tatăl ei și că cel mai mult i-ar plăcea să ajungă precum Beyonce.

Încă de la grădiniță am fost marginalizată de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă. Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care muncește el nu mi se potrivește, nu mi se pare safe pentru o fată”, a declarat Adriana Simionescu în fața celor 4 jurați de la Vocea României.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu