Treceți la conținutul principal

Biografia ANA BANICIU #ALTCINEVA. Ultimul videoclip dezvaluie secretele "rebelei muzicii".

Vezi care este biografia ANA BANICIU și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are artista Ana Baniciu. Cele mai frumoase poze ale Anei Baniciu le gasiti pe pagina ei de Instagram.

WIKI: ANA BANICIU a fost numita de presa REBELA MUZICII ROMANESTI. S-a nascut la 28 ianuarie 1993 la BUCURESTI si masoara 1.68m inaltime. Fanii isi amintesc de ANA BANICIU de la debutul ei in actorie si muzica.

A facut parte din trupa LALA BAND si  si-a facut debutul in actorie in filmul de succes al  adolescentilor GENERATIEI  de copii nascuti dupa 1989 "PARIU CU VIATA".

Conform biografiei, parintii Anei Baniciu sunt legendari: tatal MIRCEA BANICIU cantaret de succes in trupele PHOENIX si PASAREA COLIBRI. Mama o minune de femeie actrita  de o frumusete rapitoare.
wiki biografic ana baniciu

Numele mamei este DIANA GHEORGHIAN. Superba copila a mostenit tot ce era mai bun de la parinti. Chiar daca parintii sai s-au despartit ANA isi iubeste parintii ii respecta.

Ana Baniciu are si un frate VICTOR BANICIU. E de ajuns sa o privesti pe ANA si iti dai seama ca in fata ta sta o tanara frumoasa cu o lumina  ce parca vine asa intr-un fel de la  soare sau de pe alta planeta.

Privirea ei albastra iti toarna  linistea cerului in suflet. Detinatoarea unui trup lucrat la sala  ANA infierbanta barbatii. Dar ea este selectiva asa cum ii sta bine unei femei superbe.

Si nu ma refer doar la fizic ci si la sufletul ei. Nu pare a fi fata care a stat doar prin cafenele si la petreceri. Bineinteles ca la varsta ei se distreaza  merge in vacante.

Fara ca tatal sa ii ofere un real sprijin in alegerea profesiei ANA s-a incapatanat sa cante si sa joace. Este actrita si cantareata. Si cocheteaza si cu emisiunile de televiziune.

Impreuna cu prietena ei de suflet RALUKA ,ANA BANICIU a castigat  ASIA EXPRESS o experienta cu adevarat deosebita care le-a testat fetelor prietenia.

MIRCEA BANICIU si DIANA GHEORGIAN pot fi mandri de fata lor. Tatal i-a cerut un singur lucru ANEI  daca a vazut ca blonda lui draga insista sa  faca meseria  de actor si cantareata.

"SA NU MA FACI DE RUUSINE"!. Si ANA BANICIU nu si-a facut parintii de rusine. S-a incapatanat sa reuseasca pe cont propriu sa nu zica lumea ca a fost ajutata de parintii ei adevarate VEDETE.

A cunoscut succesul  cu serialul " PARIU CU VIATA". Apoi si -a luat visele si nu s-a lasat pana nu a lansat piese una si una . Toate cu versuri sensibile si mesaje puternice.

Care vorbesc despre  vulnerabilitatile si forta unei femei, despre deceptii din dragoste, despre bucurii, prietenii.

Fiecare melodie a ANEI vorbeste despre iubire  si chiar daca a asteptat un an sa scoata o melodie nu i-a pasat. Fiecare melodie a cantaretei  dezvaluie publicului fatete ale personalitatii sale.

La un moment dat presa spunea ca ar fi fost o idila intre ANA si SMILEY. ANA a dezmintit. Mereu spune ca e singura si anul trecut paprazzi au surprins-o alaturi de un tanar care se presupunea ca ar  fi fost iubitul ei.

Nu stim stim doar ca da au existat iubiri  ea a suferit dar fiecare iubire i-a adus intelepciune a facut-o sa evolueze.

De ce trebuie ANA sa faca parada  de barbatii din viaa ei ? Cand apare la evenimnete este ca o papusa scoasa din cutie. Si doamne, zambetul mamei si ceva in plus.

O fata sensibila dulce ,deschisa care tine la prieteni sai. II plac vacantele in strainatate. Si cat este de cocheta! Hainele ei sunt elegante  si ii dezvaluie senzualitatea bine strunita.

Pozeaza pentru ca arata intr-in fel. MARE FEL. ANA te duce cu gandul la  sex appeal-ul lui MARGOT ROBBIE.

ANA BANICIU a lansat zilele trecute un nou videoclip #ALTCINEVA. Este momentul sa o privim pe ANA BANICIU cu alti ochi.

" Am scris # ALTCINEVA pentru cei care in relatii se transforma in pioni si mi-am dorit sa fie un clip si o melodie puternica. O data cu piesa asta am  reusit sa imi deschid sufletul sa pun in muzica povestea asta. Iar aceasta este prima din povestile mele. Trebuie sa recunosc ca omul care mi-a dat incredere in studiou este MARIO MORETTI caruia ii multumesc ca m-a sfatuit sa scriu, sa fac linii melodice si sa ma deschid in studiou."- ANA BANICIU.

ANA si-a schimbat culoarea parului nu mai este blonda frumoasa ca un fruct exotic. A fost bruneta a purtat o peruca dar culoarea asta noua  ii vine bine marcheaza cu adevarat o schimbare.

ANEI ii sta bine cu orice fel de nuanta dar sunt multi care  cred ca ANA blonda este cea mai buna varianta.

Mesajul melodiei #ALTCINEVA este pentru cei care iubesc si care se dau la o parte pentru EL /EA. Si se transforma doar in pioni pe tabla de sah a iubirii.
poze rare instagram ana baniciu

Pictural videoclip cu o ANA BANICIU cea vulnerabila si cea care a devenit o FEMEIE decisa care stie  ce  si cum vrea.

Videoclipul vorbeste despre laturile pe care le avem fiecare despre femei puternice.

Un concept gandit de CRISS BALZINNY. ANA BANICIU face parte din grupul artistilor  ce tin de QUANTUM MUSIC acolo unde lucreaza si prietena ei IRINA RIMES.

2019 a fost un an bun mai bun ca in 2018 pentru ANA BANICIU. A lansat melodii frumoase a jucat in filme.

DISCOGRAFIE ANA BANICIU
  • 2019- FACI SAU TACI film
  • 2019- TEMPERATURA
  • 2019- TU INIMA
  • 2019- #ALTCINEVA
  • 2018- CSF , NU AI CSF
  • 2017- AM CREZUT
  • 2016- KARMA
  • 2015- ITI DAU UN LA

Toata lumea stie ca ANA BANICIU  este prietena cu RALUKA. Pe langa muzica fetele au alt punct comun iubirea pentru catei si pisici.

ANA BANICIU a mai bifat o realizare. S-a mutat in casa noua casa ei. A participat la  constructia casei cu tot sufletul si abia a asteptat sa  vina timpul sa se ocupe de amenajarea apartamentului.

ANA BANICIU a colaborat si cu alti artisti. Are concerte in tara participa la evenimente si sensibila cum e nu ramane surda  si muta in fata cauzelor umanitatre.

E o fata splendida cu o inima mare. IUBESTE VIATA! E adorabila si ii uram impliniri pe toate planurile. ANA BANICIU crede in energii , univers. Adora sa se uite la documentare sa se joace cu catelul sa iasa cu prietenii.


I-ar placea sa il intalneasca pe WILL SMITH stie ca ar face-o sa rada si  s-ar simti protejata. Aviz amamtorilor ANA o femeie splendida merita un BARBAT care sa o iubeasca din toata inima care sa o faca sa se  simta iubita protejata.

Care sa ii inteleaga meseria. Sper ca ANA sa se gandeasca la parintii care asteapta si un nepot nepoata.

Care sa ii mosteneasca frumusetea si talentul artistic. Sa o intreaca. Cate nu ar avea de vorbit MIRCEA BANICIU cu nepotelul cu nepotica. HAI ANA! Ai devenit #ALTCINEVA!
MAI POTI CITI