Biografia CRISTIAN ONETIU nou INVESTITOR la Imperiul Leilor. Wiki de antreprenor in top Forbes.

Trimiteți un comentariu
Al doilea investitor confirmat in juriul IMPERIUL LEIILOR Pro TV este omul de afaceri Cristian Onetiu

Daca ar fi sa rezumam biografia lui Cristian Onetiu, atunci aceasta ar suna asa: wiki de la puștiul bișnițar din Reșița, la 4 încercări falimentare și până la creatorul Life Care, un business cu cifră de afaceri de aproape 100 de milioane.

Iar oamenii sunt foarte interesati de persoana lui Cristian Onetiu, dovada stand si cautari precum: cristian onetiu forbes, cristian onetiu avere, cristian onetiu carte, cristian onetiu cursuri, cristian onetiu instagram, cristian onetiu life care etc.
cristian onetiu wiki cursuri instagram

Conform CV-ului, Cristian Onetiu este un antreprenor roman care s-a facut remarcat pentru faptul ca a fondat impreuna cu fratele sau compania Life Care.

Firma sa care a fost lansata in 2005 la Timisoara, se ocupa cu distribuirea produselor cosmetice, produselor de curatenie si a suplimentelor alimentare.

Prin intermediul companiei Life Care, Onetiu incurajeaza stilul de viata sanatos si dezvoltarea personala.

De asemenea, Cristian Onetiu este speaker si autor al programului de dezvoltare personala Master of Life Administration vs Master of Business Administration. 

In anul 2013 acesta a inceput sa prezinte emisiunea Antrenorul la Kanal D. Cristian Onetiu este autorul cartii Start in Antreprenoriat.

Cristian Onetiu spune despre sine ca este cel mai sărac dintre cei bogați pentru că în top 500 este pe locul 400 și ceva.

Recent a fost anunțată în juriul emisiunii cu antreprenori și Monica Cadogan, fondatoarea companiei Vivre.

Emisiunea concurs pentru antreprenori si investitori Imperiul leilor este un format internațional care a mai fost realizat în România de TVR, sun denumirea de Arena Leilor.

Cristian Onetiu a declarat ca decizia de a se implica în acest format și în această emisiune este pentru el o continuare firească a ultimilor ani în care a susținut sute de antreprenori în programe de mentorat, atât personal, cât și la distanță.

În următoarea perioadă Cristian Onetiu isi propune să fie mult mai mult implicat ca investitor în afaceri care au potențial internațional.


Trimiteți un comentariu