Treceți la conținutul principal

BIOGRAFIA Diana Preda. Wiki Dianesa Darlings de la campioana de bodybuilding si fitness la Generația FIT

Wiki profesional Diana Preda. Membră a lotului național de bodybuilding și fitness, a Federației Române de Culturism și Fitness, vicecampioană națională la Categoria Wellnes, Dianesa Darlings, varsta 32 ani, a petrecut mii de ore în sălile de fitness ca să ajungă la performanță.

Ambițioasă, perfecționistă și motivată doar de rezultate, Diana Preda a decis să devina  International Bikini Competitor și  câștigat titlul de Vicecampioană Națională la Categoria Wellness din cadrul Campionatului Național de Culturism și Fitness 2018 de la Arad.
biografie cv Dianesa Diana Miruna Generatia Fit

Diana Preda, prezentatoarea emisiunii “Generația FIT” de la TVR 2, s-a afirmat în mediul sportiv până să ajungă pe sticlă, strângând zeci de trofee la concursuri de culturism și ajungând în finală la multe competiții internaționale.

Dianesa Darlings  se declara întru totul dedicată carierei sale în domeniul fitness-ului, unde a acumulat o experiență peste 12 ani.


wiki diana preda fitness poze rare

Pasiunea pe care o nutreste față de acest domeniu a împins-o să se perfecționeze constant, absolvind cursurile de instructor de fitness și antrenor personal”

Pe langa cariera exceptionala in bodybuilding si fitness, Diana Preda este gazda emisiunii “Generația FIT”, ale cărei sfaturi pot fi urmărite în fiecare sâmbătă, de la 8.30, la TVR 2.