Blender TEFAL de mare viteza ULTRABLEND pareri forumuri: motor ultra puternic pentru rezultate excepționale

Trimiteți un comentariu
Sa ne facem o parere despre Blenderul de mare viteza Tefal Ultrablend BL935E38, 1500W, Tripl'Ax Pro cu 6 lame din inox, 45000 RPM, 4 programe, recipient Tritan, 10 viteze, maruntire gheata, bol 2.9L apreciat pe forumuri in special datorita faptului ca 1500W sunt perfecți pentru a obține, piureuri, supe creme foarte rapid.

Parerea comentariilor despreTEFAL Blender de mare viteză Ultrablend+  de pe forumurile cu topicuri legate de blender tefal blendforce, blender tefal blendforce tripl'ax,  blender tefal easy soup pareri etc.

a) Utilitatea produsului: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,10 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,50 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu blenderele TEFAL: 4,50 din 5
Tefal Ultrablend BL935E38 pareri forumuri blendere de viteza mare

Cu blenderul de ultra mare viteza UltraBlend+, obții rezultate perfecte de mixare de până la 15 ori mai fine datorită celor 45.000 de rotații pe minut!

Noul blender de la Tefal are la bază tehnologia Tripl'Ax Pro, dispunând astfel de 6 lame rezistente, confecționate din oțel inoxidabil și un motor ultra puternic de 1500 W pentru a obține astfel amestecuri fine, omogene și spumoase.

Blenderul UltraBlend+ de a Tefal asigură rezultate excepționale de mixare de fiecare dată, cu ajutorul celor 6 programe presetate: smoothie, marunțire gheată, supă fiebinte, sorbet, marunțire alune/nuci și funcție de autocurătare.

Cu blenderul de mare viteza Tefal Ultrablend BL935E38 poți alege unul dintre cele 6 programe sau modul manual pentru cele mai creative rețete.

In acest mod, vei putea savura shake-uri naturale, smoothie-uri, supe reci sau fierbinți, să marunțeşti nuci, alune sau orez pentru a obține cu ușurința faină de orez fără gluten, preparată în casă sau chiar cuburi de gheață pentru cocktailuri originale, exact pe gustul tau!

Blenderul Tefal Ultrablend BL935E38 dispune de un motor rezistent si puternic de 1500 W, ce te va ajuta sa prepari rapid si usor smoothie-uri, supe, sosuri si multe alte preparate.

Datorita recipientului din tritan cu o capacitate de doi litri, ultra rezistent, ce nu retine mirosuri si nu contine BPA, cu noul blender Ultrablend BL935E38 de la Tefal poti mixa alimente reci sau fierbinti, fara teama ca acesta le-ar putea altera calitatile nutritive.

(n.r.) Tritan-ul este asemănător sticlei și nu are substanțe nocive în compoziție.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu