CARAVANA COCA-COLA 2019. Traseu de la Bucuresti, Constanta la Timisoara. REGULAMENT promotie.

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului, traseul prestabilit al Caravanei Coca-Cola 2019 include urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Focsani, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Cluj – Napoca, Alba Iulia, Craiova, Timisoara.

An de an, fiecare dintre voi ați cerut caravana în orașul vostru. Coca-Cola v-a ascultat și anul acesta in 2019, puteți să aduceți caravana la voi în oraș.

Scrie în comentarii hashtag alături de numele orașului tău (ex.: #Ploiesti, #Bucuresti), iar primele 5 orașe cu cele mai multe comentarii ajung în marea finală prezentată live chiar de Moș Crăciun. #FiiTuMosu
regulament caravana coca-cola 2019 bucuresti iasi galati cluj napoca constanta

Utilizatorii vor avea posibilitatea sa voteze oricare oras de pe teritoriul Romaniei pentru a intra in traseul Caravanei Coca-Cola.

Vor intra in lista finalistilor Campaniei orasele care NU sunt incluse in traseul prestabilit al Caravanei Coca-Cola. Lista completa a oraselor incluse in traseu, care pot fi votate in aceasta Campanie se regaseste in Anexa 1 a Regulamentului.

Votul trebuie plasat sub forma unui comentariu la postarea dedicata acestei Campanii de pe pagina oficiala de Facebook COCA-COLA Romania.

Se vor lua in considerare numai voturile ce contin hashtag (#) dupa numele oraselor inscrise, cu, sau fara diacritice. Orice alta forma de inscriere nu se va contoriza (ex. Nu se accepta doar o diacritica daca orasul are mai multe).

In data de 27 noiembrie 2019 utilizatorii vor urmari pe pagina de Facebook COCA-COLA Romania, in sectunea dedicata acestei Campanii, un clip video live, cu durata de 4 ore, in care va aparea „Mos Craciun” care va vorbi despre caravana si ii va indemna pe utilizatori sa voteze, si in aceasta etapa, unul dintre cele 5 orase din lista finalistilor.


Trimiteți un comentariu