Treceți la conținutul principal

CASTIGATORI CONCURS www.CRIS-TIM.ro ITI OFERA PREMII PE GUSTUL TAU in magazinele PROFI

Conform regulamentului disponibil online pe www.campanii.cristim.ro concursul cu premii 2020 CRIS-TIM ITI OFERA PREMII PE GUSTUL TAU se desfasoara in perioada in perioada 25 noiembrie – 25 decembrie 2019 doar in magazinele PROFI.

Dupa validare, castigatorii concursului Cristim Profu vor fi afisati online pe site-ul www.campanii.cristim.ro/profi pe toata durata campaniei iar lista finala cu toti castigatorii va fi afisata pe site pe data de 14.02.2020.

Voucherul de cumpărături de 50 lei oferit castigatorilor concursului CRIS-TIM ITI OFERA PREMII PE GUSTUL TAU poate fi folosit în orice magazin Profi pentru cumpărături de minimum 50 de lei, cu excepția țigărilor, în perioada 15.02.2020 – 15.04.2020.
castigatori concurs cristim.ro magazine profi

Voucherul Profi in valoare de 50 lei poate fi folosit o singură dată și va rămâne la casa de marcat după încasare.

Pentru a participa la tobola cu premii CRIS-TIM, Participantul va cumpara in perioada Campaniei orice produs Cris-Tim, de minim 10 Lei din orice Hypermarket PROFI si va introduce datele de pe bonul fiscal pe www.campanii.cristim.ro/profi

La concursul CRIS-TIM PROFI Poți câștiga unul dintre cele 100 de vouchere în valoare de 50 de lei, unul dintre cele 10 televizoare sau, marele premiu, un voucher de vacanță în valoare de 5.000 lei.

Validarea castigatorilor va avea loc in momentul livrarii premiului prin intermediul curierului desemnat de Imputernicit, la adresa de livrare indicata de potentialul castigator in momentul contactarii telefonice. Costul livrarii este suportat de Imputernicit.

ATENTIE! Niciunul din Premiile Campaniei promotionale CRIS-TIM PROFI 2019 -2020 nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu. 

Premiile refuzate, neridicate sau nerevendicate de catre castigatori raman la dispozitia Organizatorului concursului.
MAI POTI CITI