Treceți la conținutul principal

CATALOG IKEA 2020 in curand si in versiunea catalogului ONLINE pdf

Aruncați o primă privire la cel mai recent catalog IKEA 2020, cu produse noi pentru a stârni bucuria, soluții inteligente pentru a ușura viața acasă și idei bazate pe nevoi descoperite în sondajul IKEA Life at Home!

Noul catalog IKEA 2020 este deja terminat! Puteti obțineține chiar acum copia voastra tiparita a catalogului IKEA 2020 direct în magazine. Urmeaza desigur sa apara cat mai repede si varianta pdf online a Catalogului Ikea 2020.

În plus, suntem cu toții invitați să ne alăturăm revoluției somnului și să ne stimulăm bunăstarea.

Cele 5 nevoi majore pe care le împărtășim cu toții au constituit punctul de plecare în crearea caselor prezentate în catalogul IKEA 2020.

catalog ikea 2020 pdf in curand

Găsirea modalităților de a răspunde acestor nevoi în diferite situații de viață, oferind soluții care ajută la satisfacerea lor face parte din viziunea IKEA de a crea o viață acasă mai bună în fiecare zi, pentru cât mai mulți oameni.

In acest catalog 2020 vei găsi toate aspectele și stilurile obișnuite IKEA, dar există și o mulțime de experimentări cu culori îndrăznețe.

Asta deoarece in fiecare an, IKEA realizează interviuri și vizite în locuințele oamenilor din întreaga lume pentru a crea raportul anual Life at Home.

Din cel mai recent raport IKEA a aflat că în prezent, o treime din oameni spun că există locuri în care se simt mai mult ca acasă decât în spațiul în care locuiesc.

Ca urmare a acestei constatări, IKEA a identificat cinci nevoi emoționale de bază pe care le avem în relație cu spațiul personal în care locuim si pe care le-au transpus in catalogul IKEA 2020:

1. Apartenența este despre a te simți că faci parte dintr-un grup de oameni care te acceptă pentru cine ești cu adevărat și despre locuri care te reprezintă.

2. Proprietatea nu este despre documente și credite ipotecare, ci despre acel sentiment de control asupra spațiului locuit.

3. Protecția este despre a te simți în siguranță și conectat, nu despre încuietoarea ușii.

4. Confortul este despre a te simți mulțumit și în largul tău în mediul în care trăiești.

5. Intimitatea este despre controlul asupra locului și a modului în care te poți deconecta și medita.

IKEA  nu crede în case perfecte!!! Crede în casele care sunt o reflectare perfectă a oamenilor care locuiesc în interior. Acolo unde totul arată așa cum îți dorești, funcționează așa cum ai nevoie și, în general, te face să te simți bine - fără să coste o avere.

Acesta este motivul pentru care au completat sectiunea de decoratiuni a catalogului IKEA 2020 cu o serie de idei diferite de casă, de la idei de decorare a casei, până la organizarea de sfaturi până la inspirație pentru a-ți face casa mai verde.

Deci, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a crea un spațiu care vă place să sună acasă.

Asa ca asteptam sa descoperim cat mai repede si versiunea online pdf a noului Catalog IKEA 2020, pentru a ne bucura de idei indraznete.
MAI POTI CITI