Treceți la conținutul principal

Ce inseamna cand VISEZI SOARECI care se urca pe tine si te musca

Interpretare vise si talmacirea viselor: ce inseamna cand VISEZI SOARECI care se urca pe tine si te musca. Explicatie si semnificația viselor care implica sa visezi soareci care incep sa te muste dupa ce urac pe tine.

Rastalmacirea si interpretarea viselor ce inseamna cand visezi soareci mici si multi alergand pe tine si incearca sa te muste violent.

Interpretarea viselor despe soareci, rastalmacirea acestor aventuri nocturne nu implica neaparat lucruri negative, rele.

Soarecele din vis te poate incuraja sa fii curajos si sa infrunti sortii defavorabili. Soarecii sunt mici insa sunt imaginativi, inteligenti si, adesea, curiosi.

semnificatia viselor cand visezi soareci care se urca pe tine


In vis, ei pot simboliza nevoia de a profita la maximum de resursele limitate pe care le ai la dispozitie. Si sa te bazezi mai degraba pe inteligenta si pe actiunea rapida decat pe forta sau marime.

Este bine sa retinem ca că fiecare simbol în viseste unic şi de fiecare dată când visăm ceva care ne marchează memoria ar trebui să încercăm să ne aducem aminte cât mai multe elemente ale acelui vis şi să încercăm să ni le explicăm printr-o talmacire cat mai "stiintifica".

ATENTIE! Şobolanul reprezintă murdăria şi avariţia, însă şoarecele poate semnifica in vis prin talia sa mică agilitatea, inteligenţa şi fineţea. Ceea ce înseamnă că şoarecele în vis, deşi nu este a fel de nociv şi murdar precum şobolanul, este la fel de periculos.

Daca te visezi inconjurat de soareci, atunci este semn clar ca in jurul tau ai prieteni falsi si prefacuti.

De asemenea, acest vis poate traduce o inselaciune, iar daca mai multi sobolani te inconjoara, poti fi inselat chiar de partenerul de viata.

Acest gen de vise poate simboliza si amanta sau femeia de moravuri usoare care ii da tarcoale sotului si-l ispiteste.

REZUMAT TALMACIREA SI INTERPRETAREA VISELOR fie ca se urca pe tine sau nu

a) Dacă visezi un şoarece alb – anunţă vestea unui eveniment foarte important şi fericit precum o nuntă, a unui prieten bun sau chiar a ta. Dacă vei visa un şoarece alb în noaptea nunţii este semn că vei duce o viaţă liniştită şi lipsită de griji.

b) Dacă visezi că prinzi un şoarece în cursă – e posibil să primeşti o scrisoare sau nişte veşti din partea cuiva care este foarte insistent şi care îţi dă bătăi de cap, dar de care nu ai cum să scapi

c) Dacă visezi un şoarece care fuge de tine – e semn că persoanele care îţi vor răul ştiu că ai aflat de planurile lor şi încearcă să scape cât mai repede. De asemenea, şoarecele fugind în vis mai poate semnifica nopţi lungi şi pline de griji.

d) Dacă visezi un şoarece care se joacă – este foarte posibil să te afli într-o perioadă din viaţa ta în care aştepţi să se întâmple nişte evenimente fericite precum o nuntă sau naşterea propriului copil

e) Dacă visezi un şoarece negru – sunt semne că cineva din anturajul tău sau chiar dintre rudele apropiate îţi fură din casă

f) Dacă visezi un puhoi de şoareci – este semn că un război poate fi declanşat sau că toţi cei apropiaţi se vor întoarce împotriva ta. De asemenea, puhoiul de şoareci indică o stare de foamete şi secetă a locului în care trăieşti.

g) Dacă visezi că prinzi un şoarece în capcană – este posibil să îi prinzi pe aceia care încearcă să îţi ruineze afacerile

h) Dacă visezi un şoarece care ronţăie – e semn de pagubă materială şi bucurie mare a celor care îţi vor răul.

i) Dacă visezi că omori un şoarece – este posibil să scapi de aceia care nu îti vor bine, dar şi să pierzi anumite persoane apropiate.

j) Dacă visezi că prinzi un şoarece în mână – este posibil ca tu sau o prietenă apropiată ţie să rămână însărcinată!
MAI POTI CITI