Chef SILVIU CHELARU biografie de la concurent, la jurat al emisiunii MasterChef

Trimiteți un comentariu
Wiki biografic SILVIU CHELARU de la concurent la jurat MasterChef si patron de restaurant in centrul orasului Cluj-Napoca "vedeta" pe forumurile cu topicuri despre Silviu Chelaru de unde este, Silviu Chelaru inaltime, Silviu Chelaru iubita, Silviu Chelaru restaurant etc.

Chef Silviu Chelaru are varsta de 32 de ani iar din toamnă lui 2019 va face parte din juriul Masterchef, împreună cu Chef Joseph Hadad şi expertul în vinuri Cosmin Tudoran.

Potrivit biografiei, originar din Valea Jiului, Chef Silviu Chelaru și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil. A crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extraordinar de mult și nimic nu l-a oprit să-și transforme visul în realitate.

Chef Silviu Chelaru si-a încercat rezistența și talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în țară și apoi a plecat în sa munceasca in Anglia, unde a gătit într-un restaurant premiat cu o stea Michelin.
Silviu Chelaru biografia de unde este  wiki inaltime

Chef Silviu Chelaru a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca, „primul său copil”.

Tânăr non-conformist şi plin de energie, chef Silviu Chelaru a muncit mult ca să ajungă vestit în branşă. Recunoaşte că nu are experienţa unui chef precum Hadad, dar speră să compenseze prin pasiune, determinare şi talent.

Talentul sau pentru gatit spune ca se datoreaza norocului ca saă nascut într-o familie unde jumătate sunt unguri, jumătate moldoveni şi atunci la ei in familie tot timpul mâncarea a fost gustoasă

Chef Silviu Chelaru este mai mereu în bucătăria restaurantului sau din centrul Clujului, de unde îşi surprinde clienţii cu tot felul de mâncăruri sofisticate.

Insa in viata de zi cu zi, va vine sau nu sa credeti, Sliviu Chelaru nu este pretentios.

Cel mai mult şi cel mai mult şi în ziua de astăzi adora sa manance salata orientală cu catofi, maioneza, ceapă în exces şi cu slănină,. de carte nu s-ar satura.


Trimiteți un comentariu