CONCURS ANGELLI.ro 2020. Castiga o masina Fiat 500 la promotia Condu spre o nouă aventura

Trimiteți un comentariu
Concursul www angelli ro Condu spre o nouă aventură se va desfasura pana in data de 15 ianuarie 2020. 

Marele Premiu al concursului "Condu spre o nouă aventura" cu Angelli constand intr-un Fiat 500, in valoare de 11 391 euro, va fi anuntat in data de 18 ianuarie 2020.

Concursul ANGELLI va fi organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei in conditiile respectarii prevederilor din regulamentul oficial al promotiei.

Orice persoana care achiziționeaza unul sau mai multe produse participante la concurs poate gasi informatii despre Concurs pe pagina de Facebook a concursului: www.facebook.com/angelli.ro/ sau online pe pagina de web angelli.ro/concurs

La concursul Angeli participa bonurile fiscale / facturile fiscale care atesta cumpararea unuia sau mai multor produse participante la concurs, in perioada1 noiembrie 2019- 15 ianuarie 2020.
castigatori concurs angeli masina fiat 2020

Dupa transmiterea formularului de inscriere, Participantul va fi informat asupra validarii inscrierii in Concurs cu urmatorul mesaj: ”Felicitari ! Te-ai inscris in Concursul Angelli – CONDU SPRE O NOUĂ AVENTURĂ!. Urmareste lista castigatorilor pe Pagina de Facebook.”

I. Premii zilnice: pachete produse Angelli impartite astfel:

a) 1 nov. 2019 – 15 nov. 2019 – Pachete Cherry

b) 16 nov. 2019 – 30 nov. 2019 – Pachete Cuvee Gold

c) 1 dec 2019 – 5 ian. 2020 – Pachete Cuvee Imperial

Pentru acordarea premiilor zilnice, se va organiza o singura tragere la sorti saptamanala, in ziua de luni, dupa fiecare saptamana de concurs.

Un Participant are sansa de a castiga pe toata perioada Concursului daca respecta conditiile de participare.

Prin intermediul aplicatiei www.random.org se va selecta Câștigătorul Premiului zilnic sau dupa caz, saptamanal si a Marelul Premiu din baza de date formata pe baza formularelor inscrise in concurs.

Rezultatul oferit de aplicatia www.random.org se va comunica pe pagina web angelli.ro/concurs.

ATENTIE! Castigatorii concursului "Condu spre o nouă aventura" cu Angelli sunt obligati sa predea curierului bonul fiscal/ facturii fiscale in original si sa prezinte Cartea de Identitate in original. 

Numai sub conditia indeplinirii cumulative a acestei obligatii, Castigatorii sunt indreptatiti sa primeasca premiul de la curier.


Trimiteți un comentariu