CONCURS CARD CONNECT MEGA-IMAGE.ro 2019. Regulament castigatori pe www.mega-image.ro/tombola-loyalty,

Trimiteți un comentariu
Regulamentul Oficial al concursului Mega Image „CAMPANIE ANIVERSARA CONNECT” e 5.000 EUR pentru o excursie la New York este disponibil in mod gratuit, oricarui solicitant, pe website-ul www.mega-image.ro/tombola-loyalty

Premiile tombolei „CAMPANIE ANIVERSARA CONNECT” Mega Image 2019 vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, o singura data, prin curier privat/posta, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe site-ul concursului www.mega-image.ro/tombola-loyalty.
castigatori excursie new york concurs www.mega-image.ro card connect

Participarea la concursul CARD CONNECT MEGA IMAGE 2019 implica detinerea de catre Participant a unui Card de loialitate Connect inregistrat pe www.mega-image.ro sau la tabletele disponibile in magazinele Mega Image.

Mecanism de participare la tombola cu premii Mega Image „CAMPANIE ANIVERSARA CONNECT” 2019

1) Participantul trebuie sa se inscrie in Campanie prin SMS:

Inscriere prin SMS, in conditiile prezentului Regulament, la numarul 3729 (numar gratuit valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange si Digi ), cu textul ce contine numarul cardului de loialitate Connect, format din 13 cifre, incepand cu „046”.

2) Participantul trebuie sa se inscrie in Campanie introducand numarul cardului in sectiunea dedicata pe website-ul: www.whiteimage.biz/clients/mega_image/2019/no83/ care poate fi accesat din pagina: www.mega-image.ro/tombola-loyalty

3) Sa scaneze cardul Connect la minimum o tranzactie in Locatiile Participante. Fiecare scanare a cardului in Locatiile Particpante reprezinta o sansa in plus pentru extrageri.

Un participant unic definit de numarul cardului de loialitate CARD Connect poate fi inscris in tombola cu toate tranzactiile efectuate in perioada prezentei Campanii.

Premiile acordate castigatorilor concursului CARD Connect Mega Image 2019

Un Participant are posibilitatea de a castiga un singur premiu 

- un Apple Watch 5, GPS, Carcasa Silver Aluminium 40mm, White Sport Band, 

- o pereche de Casti Apple AirPods 2, White

- un Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LK6200PLA, Full HD ) 

- si/sau premiul cel mare (un voucher in valoare de 5.000 euro pentru o excursie la New York), oferite prin tragere la sorti in cadrul concursului, chiar daca este extras de mai multe ori in baza inscrierilor sale succesive, inclusiv in ipoteza in care a folosit numere de telefon diferite pentru inscrierea in tombola maximum 10 tranzactii pe zi
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu