CONCURS Castiga Pahare de Colectie PEPSI 2019. Lista completa Locatii participante la concursul Pepsi.ro

Trimiteți un comentariu
Regulamentul complet a concursului Castiga Pahare de Colectie Pepsi 2019 cu Lista LOCATIILOR PARTICIPANTE se gaseste online pe site-ul  www.pepsi.ro/regulamente/  si pe pagina de Facebook www.facebook.com/PepsiRomania.

Premiile concursului www pepsi ro sunt premii acordate in Locatiile Participante si constau in pahare Pepsi in editie speciala, in total  158612 de pahare Pepsi de colectie.

Un Participant poate castiga oricate Pahare de colectie PEPSI!!!

Produsele participante la concursul cu premii pe loc sunt toate produsele din gama Pepsi, Pepsi Max, Lipton, Mirinda, 7UP si Mountain Dew, in ambalaj de 250 ml sau 330 ml sau 500 ml comercializate pe teritoriul Romaniei, exclusiv in Locatiile Participante, in limita stocurilor disponibile.
locatii concurs castiga pahare de colectie pepsi 2019

Pentru ca un Participant sa poata participa la prezentul concurs PEPSI cu premii pe loc constand in Pahare de Colectie Pepsi, trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

a) Participantul trebuie sa cumpare orice meniu comercializat in Locatia Participanta impreuna cu un Produs Participant, oricand in Perioada Campaniei (respectiv 25 noiembrie 2019,  si 31 ianuarie 2020) in cadrul programului de functionare al Locatiilor Participante.

b) sa se adreseze personalului Locatiei Participante din care a facut achizitia unui meniu comercializat in Locatia Participanta, impreuna cu un Produs Participant, conform punctului b) de mai sus.

La prima achizitie clientul va primi un talon de colectie impreuna cu o stampila Pepsi care valideaza achizitia meniului impreuna cu un Produs Participant. Talonul de colectie se poate solicita din orice Locatie Participanta la prima achizitie si poate fi folosit pentru colectarea a 3 stampile Pepsi.

c) colectioneaza trei (3) stampile Pepsi pe acelasi talon de colectie;

e) solicita personalului Locatiei Participante Premiul constand intr-un pahar Pepsi in editie speciala, in schimbul talonului de colectie care contine trei stampile Pepsi.

Pentru a fi validat drept castigator al unuia dintre paharele de colectie Pepsi si a intra in posesia Premiului, Participantii au obligatia de a prezenta personalului Locatiei Participante, talonul de colectie care contine 3 stampile Pepsi.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu