CONCURS DERO.ro 2020. Castiga pe www.unilevertepremiaza.ro 100 lei direct în pachet.

Conform regulamentului concursul „Dero noroc curat in pachetul parfumat” se desfasoara pe www.unilevertepremiaza.ro pana pe data de 31 ianuarie 2020.

Lista castigatorilor concursului 2020 „Dero noroc curat in pachetul parfumat” va fi publicata si va fi disponibila timp de 1 luna pe site-ul www.unilevertepremiaza.ro in sectiunea “Castigatori” in cel mult 10 zile lucratoare de la validarea lor finala, care se incheie conform regulamentului.

Parerea comentariilor despre concursul cu premii „Dero noroc curat in pachetul parfumat” 2020 de pe forumurile despre concurs dero carrefour, concurs dero castigatori kaufland, concurs dero surf auchan,  concurs dero 2 in 1 profi:


castigatori concurs dero ro 2020 bani in pachete

a) Utilitatea concursului „Dero noroc curat in pachetul parfumat”: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,00 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile cu premii Dero Romania: 4,50 din 5

Mecanism cu premii garantate pe loc: 

Cumpără pachetele speciale cu bentiță promoțională DERO 2în1/DERO OZON+ 2kg, 4kg, 6kg pudră și poți câștiga 50 lei sau 100 lei direct în pachet!

Mecanism tragere la sorți: 

Cumpără orice produs DERO, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 premii de 15.000 de lei fiecare, să-ți faci numai bucurii!

Un consumator are dreptul la maximum 5 participari /zi, chiar daca a indeplinit de mai multe ori conditia de participare pe bonuri fiscale diferite.

Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal pe care l-au inscris in Campanie, pentru validare. 

ATENTIE! Castigatorii validati ai premiilor concursului „Dero noroc curat in pachetul parfumat” 2020 au obligatia de a detine, pe numele lor, un cont bancar valabil, deschis la una dintre bancile ce activeaza pe teritoriul Romaniei.