CONCURS DONCAFE.ro AUCHAN 2019. Castiga un Espressor automat EGO la tombola Rasplatim pasionatii de cafea

Conform regulamentului online de pe doncafe.ro/promo/inscriere concursul cu premii cafea DONCAFE "Rasplatim pasionatii de cafea" este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in reteaua de magazine Auchan in perioada 06.11.2019-03.12.2019 in conformitate cu programul de lucru al retelei de magazine.

Produsele Doncafe participante la concursul "Rasplatim pasionatii de cafea" 2019 sunt:

a) cafea prajita si macinata Doncafe Selected 300 gr

b) cafea prajita si macinata Doncafe Selected 600 gr

d) cafea prajita si macinata Doncafe Elita Vacuum 500 gr

Participarea la campania promotinala cafea Doncafe Auchan se face pe baza inscrierii numarului bonului fiscal si data de emitere a acestuia prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea online pe internet a site-ului www.doncafe.ro/promo/inscriere.
castigatori concurs cafea www doncafe ro auchan 2019

Un particpant la concursul Doncafe.ro trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia produsului si care poate fi corelata cu participarea valida inregistrata.

Un participant va fi identificat pe toata perioada de desfa§urare a Campaniei dupa numarul de telefon mobil inregistrat in formularul de participare online.

In cadrul Cconcursului cafea DONCAFE 2019 sunt oferite prin tragere la sorti un numar de 10 premii dupa cum urmeaza:

10 x pachete „BARISTA”; fiecare pachet „BARISTA” consta intr-un espressor automat EGO si 1 aparat pentru spumare lapte model Ariete Black

Anuntarea Castigatorilor concursului "Rasplatim pasionatii de cafea" cafea Doncafe in magazinele AUCHAN se va realiza prin publicarea pe doncafe.ro/promo/inscriere in termen de 15
zile calendaristice de la data incheierii procesului de validare.

Premiile tombolei DONCAFE vor fi inmanate castigatorilor in termen de 60 zile de la validarea acestora.
noriel.ro