CONCURS DURACELL.ro Castiga jucarii TOY STORY 4 pana in decembrie 2019

Trimiteți un comentariu
Lista completa a castigatorilor concursului www.duracell.ro „Duracell ®# aduce jucariile la viata!" (nume, prenume) va fi afisata pe site-ul www.essagroup.ro/noutati, in maximum 7 zile lucratoare de la data incetarii tombolei, adica 31 decembrie 2019.

Conform regulamentului, la concursul cu premii „Duracell ®# aduce jucariile la viata!"  se poate participa urmand pasii urmatori:

i) Participantul trebuie sa achizitioneze minim 1 produs Duracell participant la concurs in perioada 15 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019
castigatori concurs www duracell.ro jucarii toy story 4

ii) Participantul se va inscrie la tombola Duracell in oricare din urmatoarele doua modalitati:

- Prin transmiterea prin SMS a textului DURACELL, insotit de numarului de bon fiscal, respectiv al
facturii, prin care s-a efectuat achizitia produselor participante la Campanie (Sectiunea 5) la numarul de telefon 1800 (numar cu tarif normal in retelele DigiMobil, Vodafone, Orange si Telekom).

sau

- Online prin introducerea numarului de bon fiscal, respectiv al facturii in perioada 15 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019 si completarea unui formular de inscriere disponibil pe site-ul www.duracell.ro. Participantii vor completa formularul de inscriere cu urmatoarele: Numar de bon, Nume/Prenume, Telefon, E-mail.

Din lista numerelor de telefon care au inscris numarul bonului fiscal prin sms la 1800 (numar cu tarif
normal) in perioada Campaniei sau au inscris numarul bonului fiscal pe site-ul www.duracell.ro , se vor extrage aleator, cu asistenta notariala, cu ajutorul platformei www.random.org, 520 de castigatori.

Premii concursului www.duracell.ro constau in 520 x jucarii Buzz Lightyear Toy Story 4.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul concursului „Duracell ®# aduce jucariile la viata!" NU primesc contravaloarea in bani a premiilor, nu au posibilitatea de a schimba aceste premii cu alte bunuri, respectiv servicii si nici sa solicite schimbarea parametrilor / caracteristicilor premiilor.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu