Treceți la conținutul principal

CONCURS HUAWEI online pe consumer.huawei.com/ro. CASTIGA o vacanta in Maroc.

Conform regulamentului concursului “Surprinde imagini uimitoare in Super Detaliu” pntru a participa la tombola cu premii, trebuie să vizitați online site-ul: 

consumer.huawei.com/ro/campaign/p30-pro/

să raspundeți la două întrebări despre Huawei P30 Pro și să introduceți numele, data nașterii, adresa de e-mail, IMEI si țara de reședintă.

Toți participanții care răspund corect la întrebări vor fi înscriși într-o extragere la sorți cu premii, iar un participant norocos va fi selectat la întamplare printr-un proces independent.

Tragerea la sorți a castigatorilor concursului Huawei P30 Pro va avea loc dupa încheierea competiției, asa cum este prevazut în regulament, iar câștigătorul va fi înștiințat în termen de 48 de ore prin e-mail.
castigatori concurs www huawei ro p30 pro tombola vacanta in maroc

Premiul tombolei Huawei P30 Pro consta intr-o vacanta în Maroc pentru câștigător și pentru 1 invitat.

Călătoria include zboruri de întoarcere (clasa Economy) din Praga, cazare de 5* pentru 4 nopti intr-o camera dublă (mic dejun inclus), turul Desertului Agafay si al Muntilor Atlas, excursie de o zi la Cascadele Ouzoud, transferuri private dus-întors din aeroportul din Maroc, asigurare de călătorie și taxe de călătorie.

Câștigătorul concursului Huawei “Surprinde imagini uimitoare in Super Detaliu" poate efectua vacanta pana pe 1 mai 2020, dar exclude călătoriile în perioada Crăciunului și a Anului Nou (20 decembrie - 5 ianuarie) și sărbătorile legale.

Partenerul Huawei în oferirea premiilor este: VODAFONE ROMANIA S.A., cu sediul social in strada Barbu Vacarescu nr. 201, sector 2, Bucuresti, Cladirea Global Worth Tower, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/9852/1996, cod unic RO 8971726.

Sub rezerva acordului dumneavoastră, numele câștigătorului concursului “Surprinde imagini uimitoare in Super Detaliu" va fi afișat de Huawei și Vodafone pe rețelele lor de socializare.