CONCURS HUAWEI online pe consumer.huawei.com/ro. CASTIGA o vacanta in Maroc.

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului concursului “Surprinde imagini uimitoare in Super Detaliu” pntru a participa la tombola cu premii, trebuie să vizitați online site-ul: 

consumer.huawei.com/ro/campaign/p30-pro/

să raspundeți la două întrebări despre Huawei P30 Pro și să introduceți numele, data nașterii, adresa de e-mail, IMEI si țara de reședintă.

Toți participanții care răspund corect la întrebări vor fi înscriși într-o extragere la sorți cu premii, iar un participant norocos va fi selectat la întamplare printr-un proces independent.

Tragerea la sorți a castigatorilor concursului Huawei P30 Pro va avea loc dupa încheierea competiției, asa cum este prevazut în regulament, iar câștigătorul va fi înștiințat în termen de 48 de ore prin e-mail.
castigatori concurs www huawei ro p30 pro tombola vacanta in maroc

Premiul tombolei Huawei P30 Pro consta intr-o vacanta în Maroc pentru câștigător și pentru 1 invitat.

Călătoria include zboruri de întoarcere (clasa Economy) din Praga, cazare de 5* pentru 4 nopti intr-o camera dublă (mic dejun inclus), turul Desertului Agafay si al Muntilor Atlas, excursie de o zi la Cascadele Ouzoud, transferuri private dus-întors din aeroportul din Maroc, asigurare de călătorie și taxe de călătorie.

Câștigătorul concursului Huawei “Surprinde imagini uimitoare in Super Detaliu" poate efectua vacanta pana pe 1 mai 2020, dar exclude călătoriile în perioada Crăciunului și a Anului Nou (20 decembrie - 5 ianuarie) și sărbătorile legale.

Partenerul Huawei în oferirea premiilor este: VODAFONE ROMANIA S.A., cu sediul social in strada Barbu Vacarescu nr. 201, sector 2, Bucuresti, Cladirea Global Worth Tower, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/9852/1996, cod unic RO 8971726.

Sub rezerva acordului dumneavoastră, numele câștigătorului concursului “Surprinde imagini uimitoare in Super Detaliu" va fi afișat de Huawei și Vodafone pe rețelele lor de socializare.

gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu