CONCURS Karcher RO. Ia-ti aspiratorul de premii de la Karcher Romania. Castiga unul din cele 75 de premii Kärcher

Trimiteți un comentariu
Parerea comentariilor despre concursul cu premii Ia-ti aspiratorul de premii de la Karcher Romania 2019

a) Utilitatea concursului Karcher: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,00 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile cu premii Karcher Romania: 4,50 din 5
castigatori concurs www karcher ro aspiratoare wd

Cumpără în perioada 19.10 - 31.12.2019 orice aspirator multifuncțional Katcher din gama WD, înscrie-l online pe site-ul www.kaercher.com/ro/home-garden/aspiratoare-multifunctionale/aspiratoare-umede-uscate.html folosind butonul de inscriere şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul din cele 75 de premii Kärcher.

Participantii la concursul cu premii Karcher Romania "Ia-ti aspiratorul de premii" trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitionarea produslui Karcher din gama aspiratoarelor WD mentionate in regulament in original pentru validarea ulterioara a premiului in cazul in care sunt desemnati potentiali castigatori in cadrul tragerilor la sorti.

ATENTIE! In cazul in care un participant la tomobola Karcher WD 2019 are probleme cu inregistrare in campanie prin completarea formularului de pe www.karcher.ro participantul va putea formula o reclamatie in scris la adresa de email office@kaercher.ro sau la Call Center Karcher 0372709003.

Desemnarea castigatorilor concursului Ia-ti aspiratorul de premii de la Karcher Romania se va face electronic in saptamana 6-10 ianuarie 2020.

Oferirea premiului se va face in termen de 30 zile lucratoare de la data validarii la un termen stabilit de comun acord cu castigatorul in urma primirii pe email a documentelor solicitate de Organizator/Coorganizator.


Trimiteți un comentariu