CONCURS KAUFLAND.ro Produse VIP, unde castigi de 2 ori! Castiga bani cu Kaufland Card digital.

Regulamentului concursului Kaufland Produse VIP, unde castigi de 2 ori! este disponibil, spre consultare, în mod gratuit, tuturor Participanților online pe site-ul www.kaufland.ro/regulament-kaufland-card

Campania promotionala KAUFLAND "Produse VIP, unde castigi de 2 ori!" se va desfășura în două faze:

a) Faza 1 - Pe o durată de 4 săptămâni în perioada 16.10.2019-12.11.2019.

b) Faza2 -  Începând cu  data de 13.11.2019 va avea o recurență săptămânală până la data de 31.01.2020.

Prin recurență săptămânală înțelegem săptămâna de promoție, care la Kaufland România este de miercuri până marți, perioadă în care se efectuează cumpărături cu produse VIP.
regulament concurs ww kaufland ro produsele vip

Valoarea totală a unui voucher Kaufland Card este plafonată la maximum 400 de lei în perioada 16.10.2019-12.11.2019 (faza I) și maximum 100 lei ulterior (faza II).

Alocarea voucherului digital în aplicație către clienții care se califică se face începând cu următoarea zi de miercuri.

Exemplu: la cumpărarea unuia sau mai multor produse VIP din perioada 20-26.11.2019 voucherul va fi valabil începând cu data de 27.11.2019 timp de o lună de zile (calendaristică).

ATENTIE! Pot participa la acest concurs cu premii doar deținătorii unui Kaufland Card digital.

Clienții Kaufland cu card fizic care doresc să participe în această campanie, trebuie să își asocieze cardul fizic unui cont Kaufland Card digital. 

Mai multe informații despre procesul de asociere a cardului fizic contului lor Kaufland Card digital pot obține de la biroul de informații din orice magazin Kaufland.

Participantii trebuie să efectueze, în perioada campaniei, cumpărături în oricare dintre magazinele Kaufland din România, care trebuie să conțină cel puțin un produs produsele VIP comunicate săptămânal în magazinele Kaufland, în revista săptămânală și în secțiunea Kaufland Card din aplicația mobilă "Kaufland - Oferte și noutăți" sub denumirea de “Produse VIP”.

La finalul  fiecărei cumpărături clientii participanti la concurs trebuie să scaneze la casa de marcat cardul digital Kaufland Card din aplicația mobilă "Kaufland - Oferte și noutăți"!

Valoarea voucherului digital KAUFLAND va fi de 10% din valoarea totală cumulată a produselor VIP cumpărate. 

Voucherele vor putea fi folosite în orice magazin Kaufland din România în termen de o lună calendaristică de la primirea voucherului digital de către client
noriel.ro