CONCURS VIVESS www.penny.ro. Castiga Autorulota de Craciun cu cardul PENNY si Hanul Boieresc.

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului concursului cu premii VIVESS Penny.ro "Traditional sau gourmet? Un Craciun cu premii pentru toate gusturile." cumpără oricare produs din gama Selection sau Hanul Boieresc între  06.11 – 17.12.2019.

Prezintă cardul PENNY la casa de marcat și intri automat în tragerea la sorți unde te poti numara printre norocosii castigatori ai tombolei de Craciun 2019 cu premii "Traditional sau gourmet? Un Craciun cu premii pentru toate gusturile."

Datele (numele si prenumele) castigatorului concursului cu premii Vivess vor fi publicate in maximum 10 zile lucratoare de la validarea castigatorului, online pe pagina web www.penny.ro

castigatori concurs www penny ro vivess autorulota

Premii saptamanale acordate castigatorilor concursului Vivess si Penny de Craciun 2019:
  • 10 x VIVESS TROLLER 71CM
  • 10 x VIVESS GRILL ELECTRIC
  • 10 x VIVESS FRITEUSA
  • 10 x VIVESS RUCSAC 
  • 10x VIVESS OALA CU CAPAC 28CM
  • 10 x VIVESS TIGAIE 28CM 

Marele premiu concurs Penny "Un Craciun cu premii pentru toate gusturile." 2019: 1 x Rulota - FIAT RVSTARS A 35

Dacă participantul deține și prezintă un card de fidelitate Penny Market valabil, iar achiziția de Produse Participante este efectuată în Perioada Campaniei din oricare Magazin Penny Participant si este atestată prin bonul fiscal mentionat la punctul 5.1 din prezentul Regulament, participantul este considerat înscris în Campanie.

Ca urmare a inscrierii in Campanie, participantul va fi inscris la tragerea la sorți, în urma căreia poate fi desemnat câștigător al premiului acordat in cadrul concursului.

Premiile vor fi disponibile pentru a fi ridicate de castigatori in maxim 30 de zile calendaristice de la validarea de principiu sau, in cazul rezervelor, in maxim 40 de zile de la validarea de principiu a acestora.


Trimiteți un comentariu