Treceți la conținutul principal

CONCURS www raftulbunicii ro MAGIE in BUCATARIE 2019. CASTIGA un Voucher de Vacanta la Tombola.

Concursul RAFTUL BUNICII MAGIE in BUCATARIE se desfasoara in perioada 15 noiembrie 2019 si pana la epuizarea stcului de produse promotionale paticipante la tombola.

Tragerile la sorti pentru extragerea castigatoilor concursului Raftul Bunicii Magie in BUcatarie se vor efectua la data de 27 ianuarie 2020.

Participantii la concurs primesc acces la informartii despre tombola online pe site-ul www.raftulbunicii.ro/magie-in-bucatarie, pe www.facebook.com/RaftulBuniciiRo/ sau direct de pe stikerele produselor dispuse la raft in perioada campaniei personalizate cu abtibilde infomative.

castigatori concurs www raftul bunicii ro  voucher de vacanta 2020

Participantii care cumpara urmatoarele produse ale brandului "Raftul Bunicii" din magazine: Faina Raftul Bunicii Superioaa 000, Faina Raftul Bunicii Superioara 000 pentru Cozonac si Faina Raftul Bunicii Standard 650 se pot inscrie folosind numarul bonului de cumparaturi online pe site-ul campaniei promotionale cu tombola www.raftulbunicii/magie-in-bucatarie incepand cu data de 15.11.2019.

Faina Raftul Bunicii Superioaa 000 erste o făină superioară, finǎ şi pufoasǎ, cu o calitate constantǎ  şi întotdeauna albǎ.

Obținută din grâu românesc de calitate superioarǎ, fără aditivi sau amelioratori adăugați, Făina Superioară 000 ajută la obţinerea unui aluat care se frământă cu uşurinţă şi creşte frumos.

Pentru bunătăți de casă desăvârșite, pregătite din dragoste pentru familie ori prieteni, e bine să ai mereu la-ndemână produsele Raftul Bunicii.

Toti participantii inscrisi in concursul Raftul Bunicii Magie in Bucatarie intra la tragerea la sorti pentru castigarea urmatoarelor premii:

- 1 voucher de vacanta in valoare de maxim 800 euor pentru o excursie cu familia in Romania care acopera chetuielile de transport si cazare intr-un dinte destinatiile: Muntii Apusenim Bran-Moeciu si Sarmesegetuza la Pensiunea Dacica.

- 50 de pachete cu produse Raftul Bunicii care contin: cutie metalica pentru depozitare si produse participante la promotie: Faina Raftul Bunicii Superioaa 000, Faina Raftul Bunicii Superioara 000 pentru Cozonac si Faina Raftul Bunicii Standard 650.

Premiile se vor expedia castigatorilor tombolei cu premii Raftul Bunicii in termen de 30 de zile lucratoare de validarea acestora printr-o firma de curierat.
MAI POTI CITI