CONCURS www.casacarolistilor.ro Maestro te trimite in Italia. Castiga o VACANTA in Toscana, Italia

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului promotiei cu premii CASA CAROLISTILOR pana in data de 31 decembrie 2019 cumpără produsele din Gama Maestro, trimite codul prin SMS la 1736 sau înscrie-l online pe www.casacaroliștilor.ro și poți fii tu cel care spune “Saluti dall’Italia!”.

În plus ai șansa de a câștiga coșul cu produsele tale MAESTRO preferate.

Maestro, creat 100% din ingrediente naturale, îți răsplătește fidelitatea cu o experiență 100% inedită combinând impresionantele priveliști și bucătăria italiană.

castigatori concurs www casa carolistilor ro vacanta in toscana italia

Parerea comentariilor despre concursul cu premii Casa Carolistilor Maestro 2019 desfasurat online pe site-ul www.casacarolistilor.ro/promotii/cfg/alege-vacanta/maestro-italia

a) Utilitatea concursului Casa Carolistilor: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,20 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile cu premii Casa Carolistilor: 4,50 din 5

Cumpără produse Maestro participante la campanie și răzuiește codul unic de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Maestro.

Trimite-ne acest cod prin sms la numărul 1736 sau înscrie-l pe platforma www.casacarolistilor.ro după ce ţi-ai creat şi validat contul.

Colectează cât mai multe puncte în contul tău de pe platforma www.casacarolistilor.ro pentru a putea câștiga unul din nenumăratele premii ale campaniei.

Vacanta in Toscana este oferită prin tragere la sorţi la 31.12.2019 dintre toţi cei care, pe perioada campaniei, au înscris coduri Maestro.

Pentru primele 10 persoane care la sfârşitul fiecărei luni, la ora 23:59:59, vor avea, în contul personal, cel mai mare număr de puncte Maestro adunate în luna respectivă dintre toți cei înscrişi.


Trimiteți un comentariu