CONCURS www.farmacialapretmic.ro. Tombola prietenilor FLPM castiga un telefon Samsung Galaxy A50

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului, concursul Tombola prietenilor FLPM se va desfăşura pana in data 29.03.2020 exclusiv pe Internet pe site-ul www.farmacialapretmic.ro

Premiile Tombola prietenilor FLPM vor fi acordate prin tragere la sorți, pe baza raportului abonatilor care au deschis cel putin un newsletter, extragerea efectuându-se în mod aleator prin intermediul platformei www.random.org în data de 05.12.2019.

Câștigătorii concursuolui Tombola prietenilor FLPM vor fi informați printr-un email, după extragere, de către reprezentantul magazinului online participant „Farmacia la preț mic”, iar prenumele si localitatea acestora vor fi afisate timp de o zi pe siteul Farmacia la Pret Mic.
castigatori concurs www farmacialapretmic ro Tombola prietenilor FLPM

Cum puteti sa va inscrieti in concursul cu premii www farmacia la pret mic ro

Vizitatorii site-ului Farmacia la Pret Mic care se aboneaza sau sunt deja abonati la newsletterul Farmacia la Pret Mic prin intermediul paginii online www.farmacialapretmic.ro/static/abonare-newsletter/ si care deschid cel putin un newsletter in perioada 01.11-30.11.2019 intră automat în tombola.

La finalul Concursului Tombola prietenilor FLPM Organizatorul va oferi un total de 5 premii si anume:

a) Premiul cel mare: un telefon Samsung Galaxy A50

b) 4 premii surpriza: 4 pachete de produse de ingrijire dermatocosmetice. 

Castigatori campaniei promotionale Tombola prietenilor FLPM nu vor primi contravaloarea in bani a premiilor oferite in cadrul Concursului in schimbul premiilor castigate si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

Castigatorilor concursului Tombola prietenilor FLPM li se va aduce la cunostinta rezultatul extragerii in 24 de ore de la incheierea concursului.


Trimiteți un comentariu