CONCURS www.yourfreedom.ro 2019. Castiga cu CODURILE Winston 90000 premii instant

Trimiteți un comentariu
Parerea consumatorilor despre concursul WINSTON www yourfreedom ro “Petrece cat pentru toate nopțile la birou” 2019 extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Winston XS promotie, Winston Super Line coduri castigatoare, login codul meu promotie Winston:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Conform regulamentului tombolei Winston “Petrece cat pentru toate nopțile la birou” postat online pe www yourfreedom ro promotia se desfasoara pana in data de 1 decembrie 2019.
login contul meu www.yourfreedom.ro promotie winston

Înscrie codul de pe talonul găsit în pachetele de Winston Base, Winston Super Line sau Winston XS participante la promoția Winston “Petrece cât pentru toate nopțile la birou” online pe site-ul www.yourfreedom.ro și poți câștiga o vacanță personalizată în Maldive pentru 2 persoane sau unul dintre cele 200.013 premii.

Orice cod din interiorul pachetelor participante înscris îți poate aduce un premiu instant.

Ai o șansă la marele premiu dacă acumulezi 100 de minute de libertate (20 de coduri introduse) și votezi povestea săptămânală care ți-a plăcut cel mai mult.

Lista premii concurs www.yourfreedom.ro 2019:

a) 90.000 premii instant constând în brichete personalizate Winston;

b) 100.000 premii instant constând în pachete de Winston diverse sortimente la alegere dintre Winston xStyle Blue sau Winston xStyle Silver;

c) 4 telefoane mobile Samsung Galaxy S10+;

d) 4 boxe portabile Marshall Stanmore II;

e) 4 camere foto instant Polaroid Snap Touch;

f) o experiență la 3 festivaluri, cu 3 prieteni, în 3 țări din Europa (Olanda, Belgia și Anglia).

Inscrie cel puțin un cod Winston online pe www.yourfreedom.ro vezi și votează povestea săptămânală care ți-a plăcut cel mai mult și intri automat în tragerea la sorți săptămânală la care poți câștiga un smartphone Samsung Galaxy S10+, o cameră foto instant Polaroid Snap Touch sau o boxă portabilă Marshall Stanmore II.


Trimiteți un comentariu