CONCURS xmas.JYSK.ro CRACIUN 2019. Razuie si castiga 2500 lei online pe CARD Cadou.

Conform regulamentului concursul CALENDARUL de CRĂCIUN JYSK 2019 se desfasoara online pe xmas.jysk.ro pana pe data de 24 decembrie.

Numele castigatorului concursului CALENDARUL de CRĂCIUN JYSK 2019 va fi publicat pe pagina jysk.ro/castigatori

Pentru a intra la concursul Jysk,ro, participantii trebuie sa se inscrie online completand cu atentie formularul de pe site-ul xmas.jysk.ro folosind o adresă de mail validă.

Prin completarea formularului cu adresa de mail, participanții la concursul CALENDARUL de CRĂCIUN JYSK 2019 sunt de acord să primească pe adresa de mail oferită informații referitoare la concurs trimise de JYSK.
castigatori concurs calendar de craciun 2019 xmas.jysk.ro

Un participant la tombola cu premii in bani CALENDARUL de CRĂCIUN JYSK 2019 se poate înscrie o singură dată în concurs folosind o adresă de mail validă, iar o adresă de mail poate fi înscrisă în concurs decât o singură dată.

Un participant poate răzui în fiecare zi câte un tichet. Un participant poate răzui o singură dată tichetul zilnic, deschizând ușa aferentă zilei respective.

Participanții nu se pot întoarce în calendar pentru a deschide ușile din zilele precedente. Participantul trebuie să găsească pe tichet 3 simboluri identice din cele 9 simboluri existente pe tichet.

Astfel, după ce răzuiește un tichet participanții pot obține 2, 3 sau 5 șanse extra pentru tragerea la sorți a Marelui premiu sau unul dintre cele 5 carduri cadou JYSK zilnice în valoare de 50 de lei.

PREMII CONCURS CALENDARUL de CRĂCIUN JYSK 2019:

1)  Marele premiu: un card cadou JYSK în valoare de 2500 de lei ce poate fi folosit pentru cumpărături în magazinele fizice JYSK

2) Zilnic 5 carduri cadou JYSK pentru cumpărături în magazinele fizice JYSK în valoare de 50 de lei fiecare, în total 120 de vouchere a câte 50 de lei.

3) Un card cadou JYSK Early Bird în valoare de 300 de lei pentru cumpărături în magazinele JYSK, oferit prin tragere la sorți.

În tragerea la sorți vor fi incluși participanții care se înscriu în concurs până la data de 30.11.2019 inclusiv.
noriel.ro