De la imperiul leilor.protv.ro 2020 la Imperiul Leilor cine sunt leii

Trimiteți un comentariu
WIKI: Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele lumii.

Curiozitatea si interesul sunt mari, dovada stand numeroasele cautari si discutii pe forumuri despre subiecte precum; imperiul leilor cand incepe, imperiul leilor cine sunt leii, imperiul leilor inscriere, imperiul leilor investitori, imperiul leilor jurati, imperiul leilor pro tv inscrieri, imperiul leilor regulament, imperiul leilor.protv.ro si imperiul leilor.ro etc.:
imperiul leilor.ro pro tv regulament inscrieri

Formatul Impreiului Leiilor îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur trebuie să dezvolte un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes

Acești tineri antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului propus.

Leii au fost mai întâi la TVR care a fost prima televiziune care a produs formatul cu antreprenori, Arena Leilor.

Arena leillor era creată după un format internațional, Dragon’s Den, care a pornit din Japonia. În show-ul de pe TVR, viitori antreprenori își prezentau ideile în fața a trei oameni de afaceri din diverse domenii.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu