EDA MARCUS biografie de la reporter de divertisment la prezentatoare CERBUL de AUR 2019

Inainte de vedea pe scurt biografia Eda Marcus, va spunem ca prezentatoarea TVR şi Elvin Dandel se bucura de un mare numar de cautari, cele mai populare fiind

Dacă Eda Marcus (va împlini varsta de 38 de ani pe 20 august 2020), apreciata prezentatoare a Televiziunii Române, este pentru prima dată pe scena de la Braşov, Elvin revine în Piaţa Sfatului după ce, în anul 1996, a fost unul dintre artiştii invitaţi, iar în 2008 a prezentat Festivalul Cerbul de Aur, alături de vedetele Alina Sorescu şi Ruxandra Gheorghe.

Conform wiki-ului biografic, Eda Marcus a început munca la varsta de 19 ani, ca reporter de divertisment, și a parcurs toate etapele pentru a ajunge astăzi un om împlinit și fericit atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

eda marcus biografie sot varsta copii

Pana atunci EDA a fost vânzătoare la papetăria pe care o avea tatăl ei în centrul vechi al Bucureştiului.

Salariul consta în bani pentru vacanţa de vară. Recunoaste că nu i-a prea plăcut, pentru că trebuia să stea timp de 8 ore pe scaun.

Eda Marcus a lucrat la zeci de emisiuni, fie ca redactor (Numai cu acordul minorilor, Eşti femeia perfectă), fie ca moderator (Autostrada TVR). Acum prezintă Ştirile din Sport la TVR 1, dar şi în cadrul Orei de Ştiri.

Mai mult EDA moderează "Muzică şi muzichie", o emisiune muzicală ce se adresează tinerilor iubitori de muzică de calitate.

Desi este persoana matinala, care isi incepe ziua la 5 dimineata, Eda Marcus arata intotdeauna impecabil la tv.

Make-up-ul este realizat intodeauna de ea. Si coafura la fel. Dincolo de asta nu spune ca nu recunoasca ca si natura a fost generoasa si nu i-a dat de furca inca la acest capitol.

Eda Marcus se trezeste în fiecare dimineață la ora 5.30. Este o provocare destul de mare insa vede că ese descurca bine cu acest program, având în vedere este deja matinală de multi doi ani. Nu i-a fost ușor, pentru că nu a fost niciodată o persoană matinală, dar încet-încet spune ca s-a obișnuit.

Potrivit horoscopului, Eda Marcus este nascuta in zodia LEU. Declara ca este mândră de zodia ei și crede cu tărie că i se potrivește. Asta nu înseamnă că zodia devine un pretext pentru a-si justifica defectele.

Edei i-ar fi plăcut să fie mai curajoasă și încrezătoare în forțele proprii, așa cum se spune că ar fi Leii. Și si-ar fi dorit să fie mai ambițioasă. Dar are și calitățile specifice zodiei Leu: este dedicată, fidelă, creativă, iubitoare și luptătoare. Este cu alte cuvinte o justițiară când vine vorba să asiste la un act de nedreptate.

Eda mai este pasionată şi de filme. Regizorii ei preferaţi sunt Steven Spielberg şi Ridley Scott. De altfel, a fost foarte impresionată de povestea lui Oskar Schindler.

Vedeta TVR spune că a fost întotdeauna atrasă de scenă şi nu ar zice nu unei propuneri de a juca într-un film. I-ar plăce să joace într-o comedie, alături de orice actor talentat de la care ar avea de învățat.

Desi cand isi face aparitia la evenimentele mondene, Eda Marcus fiind printre cele mai admirate vedete TV din Romania, prezentatoarea TVR spune ca mondenitatile nu sunt tocmai pe gustul ei.
noriel.ro