FALIMENT RADET 2019. Decizie definitiva in dosarul falimentului RADET. Ce se inatmpla cu apa calda si caldura.

Trimiteți un comentariu
Stiri de ultima ora dosar faliment RADET Bucuresti 2019

Curtea de Apel București a decis, luni 11 noiembrie 2019, printr-o sentință definitivă că RADET intră în faliment.

Cu o oră înainte de decizia instanței, primarul Gabriela Firea a dat asigurări că bucureșteni in ciuda declararii falimentului in dosarul RADET, vor beneficia incontinuare de apă caldă și căldură.

Asta deoarece o eventuală lichidare a RADET NU înseamnă dispariţia sistemului de termoficare, pentru că activitatea regiei va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica
faliment radet ce se intampla cu apa calda si caldura

Judecătorii de la Curtea de Apel București au respins apelurile făcute în proces, fiind menţinută decizia luată în aprilie 2019 de Tribunalul Bucureşti, prin care a fost declarat falimentul RADET.

Activitatea RADET Bucuresti va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica

Wiki istoric faliment RADET Bucuresti.

Tribunalul București a decis falimentul RADET pe 17 aprilie 2019, la peste 2 ani de la intrarea în insolvență.

Decizia a venit după o perioadă în care RADET a acumulat datorii de circa 3,9 miliarde lei către ELCEN, producătorul de energie termică, și avarii la rețea din ce în ce mai dese, iar administratorul judiciar nu a reușit să vină cu un plan de reorganizare.

În 17 aprilie, Primăria Capitalei a transmis că, având în vedere faptul că Tribunalul Bucureşti a decis intrarea în faliment a RADET, întreaga activitate a societăţii va fi preluată, în cel mai scurt timp, de Compania Municipală Termoenergetică.

Primăria Capitalei a anunțat pe 23 aprilie 2019 că a fost admisă cererea de suspendare provizorie a executării sentinței de deschidere a falimentului RADET, judecată la Curtea de Apel București.


Trimiteți un comentariu