Film Ritual Satanic cu Adolescenta din Giurgiu care socheaza prin imaginile dure postate pe Facebook

Sataniştii au abuzat o adolescenta in varsta de 16 ani din Giurgiu si o postat pe grupurile de WhatsApp un film cu colaje din timpul ritualului satanist.

Bărbatul de 25 de ani, pe numele complet Iulian Alexandru Tănase iniţiatorul ritualului satanic cu adolescenta de 16 ani a fost prins pe 3 noiembrie de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate din Giurgiu, pe Aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să fugă din ţară.

Filmul abuzului satanic din Giurgiu este conform anchetatorilor urmatorul

După ce s-au ameţit bine,  iniţiatorul ritualului satanic i-a cerut fetei să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă.
film ritual satanist adolescenta 16 ani giurgiu

Apoi, potrivit DIICOT, cu un ciob, inculpatul i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist.

Mai grav, spun anchetatorii, cu acelaţi ciob, tânărul care a iniţiat ritualul, a tăiat-o pe fată în palme şi apoi i-a băut sângele.

Ulterior, adolescenta din Giurgiu a primit o ţigară tip joint de la tânărul de 25 de ani din care a tras trei fumuri şi a leşinat.

În dimineața zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen.

Ulterior, inculpatul Iulian Alexandru Tănase a distribuit, prin intermediul unor aplicații de socializare, o înregistrare video în care apare persoana vătămată in varsta de 16 ani în diferite secvențe indecente.

Pe lângă Iulian Alexandru Tănase procurorii DIICOT au mai pus sub acuzare alte cinci persoane, două fete şi trei băieţi după ce au trimis clipul video către alţi prieteni, pe Facebook