HEPATOPROTECT Forte Comprimate pareri forumuri: remediu natural de regenerare a ficatului

Trimiteți un comentariu
Parerea comentariilor despre comprimatele HEPATOPROTECT Forte Biofarm de pe forumurile cu topicuri despre hepatoprotect indicatii, hepatoprotect slabeste, hepatoprotect regenerator forte, hepatoprotect forte mod de administrare, hepatoprotect silimarina etc.

a) Utilitatea suplimentului: 4,30 din 5

b) Functioneaza suplimentul asa cum este descris: 4,3o din 5

c) Este suplimentul usor de administrat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este suplimentul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu HEPATOPROTECT: 4,40 din 5
opinii recenzii HEPATOPROTECT Forte supliment apreciat pe forumuri

Silimarina din compozitia Hepatoprotect Forte este o mixtura formata din cel putin 3 flavonoliganzi incluzand silibina (silibinina), silidianina si silicristina.

Ea reprezinta cel mai important constituent activ al extractului de armurariu (Silybum marianum), o planta originara din bazinul Mediteranei, cunoscuta si utilizata traditional ca remediu natural pentru sustinerea ficatului.

Componentele silimarinei stabilizeaza membranele celulelor hepatice, favorizeaza eliminarea toxinelor si ajuta astfel la mentinerea si regenerarea functionalitatii normale a ficatului.

Actiunea antioxidanta ajuta la combaterea efectelor nocive pe care le exercita asupra ficatului poluarea, infectiile, diverse substante chimice (inclusiv alcoolul, toxine din apa sau alimente etc).

Silimarina sprijina capacitatea naturala de regenerare a ficatului, sustine digestia si intretine procesele normale de detoxifiere.

Astfel silimarina este utila pentru accelerarea recuperarii ficatului in afectiuni hepatice de diverse cauze.

Compozitie Hepatoprotect Forte: Un comprimat contine 150 mg silimarina si excipienti: lactoza monohidrat, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Mod de administrare Hepatoprotect Forte

Adulti: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cel putin 3 luni. In continuare, 1 comprimat pe zi se poate utiliza pe termen lung.

Precautii in administrare Hepatoprotect Forte

Dozele pentru copii vor fi recomandate doar de medicul pediatru.

Hepatoprotect Forte nu se administreaza la copiii cu varsta de sub 3 ani.

Femeile insarcinate si cele care folosesc contraceptive orale trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a incepe sa utilizeze acest produs.

Persoanele care au antecedente de alergie cutanata la contactul cu plantele inrudite cu armurariul (crizanteme, margarete) ar putea prezenta reactii alergice la silimarina.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.


Trimiteți un comentariu