Hrana uscata pentru pisici Perfect Fit Adult Total 5 pareri forumuri: pret bun si fara coloranți artificiali

Trimiteți un comentariu
Formula unica de hrana uscata pentru pisici PERFECT FIT Total 5 combina 5 beneficii care vizeaza 5 dintre cele mai comune probleme de sanatate pentru toate pisicile: digestie sanatoasa, tract urinar sanatos, aparare puternica naturala, piele si blana sanatoase si gestionarea optima a greutatii precum si starea corpului.

Parerea comentariilor despre hrana uscata pentru pisici Perfect Fit Adult de pe forumurile hrana uscata pisici ieftina, hrana uscata pisici la sac, mancare pisici gourmet premium etc.:

a) Utilitatea produsului: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu mancarea pentru pisici Perfect Fit: 4,40 din 5
Pareri forumuri mancare pisici Perfect Fit Adult Total 5

Mancarea pentru pisici la sac PERFECT FIT Total 5 contine in compozitie biotina, zinc si ulei de floarea soarelui, o sursa naturala de acizi grasi Omega 6, pentru a ajuta la mentinerea sanatatii pielii si blanii animalului.

Are un continut sporit de taurina si vitamina E si supliment de vitamina C - antioxidanti care contribuie la o bariera puternica si naturala de protectie a organismului.

Este creata cu orez si proteine de inalta calitate, usor de digerat pentru pisica dumneavoastra.

Combinatia de L-carnitina, asigira un nivel ridicat de proteine si o rezerva ideala de energie ajuta la o gestionare optima a greutatii si a sanatatii organismului piscilor.

Hrana uscata pentru pisici PERFECT FIT Total 5 este dezvoltata cu nutritionistii si veterinarii pentru animale de companie ai Centrului de nutritie pentru animale WALTHAM pentru a garanta o alimentatie completa, avansata si echilibrata.

Centrul de cercetare WALTHAM™ a demonstrat ca bucatelele mai mari de hrana incurajeaza pisica sa isi rontaie mancarea, ceea ce ajuta la mentinerea unei danturi mai curate si aduce beneficii gingiilor.

Nivelul ridicat de proteine selectionate din hrana uscata pentru pisci PERFECT FIT Total 5 contribuie la dezvoltarea unei musculaturi puternice.

Muschii au nevoie de substante nutritive specifice pentru a se putea dezvolta si reface, precum si pentru mentinerea tonusului muscular.

Aceste substante includ aminoacizii esentiali care se gasesc in proteinele animale de inalta calitate precum pui si peste, continute de produsele WALTHAM.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu