Treceți la conținutul principal

Intoxicatia cu FOSFURA de ALUMINIU tablete fara antidot si foarte nocive pentru oameni

WIKI: Fosfura de aluminiu (AIP) este un pesticid ieftin, eficient și utilizat în mod obișnuit pentru prelucrarea cerealelor, destul de cautat: fosfura de aluminiu pret, fosfura de aluminiu tablete, fosfura de aluminiu formula chimica, intoxicatia cu fosfura de aluminiu etc.

De asemenea din nefericire, în prezent fosfura de aluminiu una dintre cele mai frecvente cauze de otrăvire cu pesticide agricole.

Aceasta eliberează gazul de fosfură atunci când vine în contact fie cu umiditatea atmosferică, fie cu acid clorhidric în stomac.

Surse apropiate anchetei spun că substanţa responsabilă pentru moartea celor trei persoane din blocul din Timişoara ar fi un pesticid foarte puternic: Fosfura de aluminiu!
otravirea cu fosfura de aluminiu fara tratament si antidot

Mortalitatea în cazul intoxicării cu fosfura de aluminiu este uriaşă: cel puţin 30%.

În urma analizei, autoritățile au stabilit că substanța toxică responsabilă pentru moartea a trei persoane într-un bloc din Timișoara este fosfura de aluminiu, care face parte din grupa I de toxicitate, foarte nocivă pentru oameni.

Contaminarea cu fosfura de aluminiu se face din pacate foarte simplu si uşor: prin aer sau prin contact cu pielea.

Simptomele sunt foarte asemănătoare cu cele ale pacienţilor internaţi în spitalele din Timişoara: ameţeli, oboseală, dureri de cap, senzaţie de sufocare, greaţă, vărsături şi diaree. Totodată, cei expuşi nu-şi mai pot coordona mişcările.

Acidoza metabolică poate fi prezentă probabil datorită acumulării de acid lactic cauzată de blocarea fosforilării oxidative și perfuziei tisulare slabe.

Pacienții pot să rămână conștienți până la stadiul final, dar pot avea manifestări precum dureri de cap, amețeli, convulsii și comă

Din păcate, pentru otrăvirea cu fosfura de aluminiu nu există niciun antidot. Substanţa atacă toate organele interne.

Tratamentul se bazează în general pe terapia de susţinere şi pe monitorizarea permanentă a pacienţilor. În funcţie de expunere, otrăvirea cu fosfură de aluminiu are o mortalitate cuprinsă între 30% şi 100%.
MAI POTI CITI