Iohannis REFUZA confruntarea cu Dancila. MOTIVE de ce refuza Iohannis confruntarea electorala cu Dancila.

Trimiteți un comentariu
Cand are loc confruntarea Iohannis - Dancila? Ha ha... confruntarea electorala Viorica Dăncila - Klaus Iohannis NU va avea loc. 

Klaus Iohannis a anunțat, la sediul PNL, luni seara, că refuză să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

Deasemenea, Iohannis le-a cerut românilor să meargă la vot, în turul 2 al alegerilor prezidențiale, pentru că există posibilitatea ca PSD să revină la putere, prin câștigarea mandatului prezidențial printr-un absenteism masiv.

Rareş Bogdan a prezentat, pe Facebook, motivele din spatele deciziei staff-ului de campanie al preşedintelui ca  Iohannis să nu meargă în niciun fel de dezbatere cu Viorica Dăncilă, în campania pentru turul doi la prezidenţiale.
motive refuz dezbatere electorala iohannis si dancila

Printre motivele refuzului lui Iohannis de a merge la confruntarea cu Dancila gasim:

Klaus Iohannis nu are ce să caute la o dezbatere cu un candidat care a refuzat, atâta timp cât a fost prim-ministru, discuțiile cu președintele României pe chestiuni spinoase, în momente importante pentru țară.

Rareş Bogdan spune ca domnul Klaus Iohannis nu refuză dezbaterile serioase, dar ce să discuți cu Dăncilă? Este mai bine ca președintele să vorbească direct cu oamenii, ca până acum.

Klaus Iohannis preferă să discute în stradă cu Ilie Moromete, nu cu Cocoșilă.

Atitudinea de fugar și de laș. În 5 ani de mandat nimeni nu l-a văzut la nici o emisiune, nu am văzut nici un interviu, Iohannis ne-a vorbit doar prin conferințe (unele gata inregistrate) și pe Facebook....

Explicația aceea conform căreia doamna Dăncila NU merita sansa unei dezbateri e pur si simplu puerilă.

Dar poate nu s-a prins, invitația nu era la o cafea, era la o dezbatere televizată intre Klaus Werner Iohannis si Vasilica Viorica Dancila.


Trimiteți un comentariu