KOLLAGEN 11000 plus fiole pareri forumuri, prospect contraindicatii si mod de administrare

Parerea comentariilor despre KOLLAGEN 11000 plus Doppelherz de pe forumurile cu topicuri deschise despre kollagen 11000 plus contraindicatii, doppelherz kollagen 11000 plus 30 fiole, kollagen 11000 plus pret catena:

a) Utilitatea suplimentului Doppelherz system KOLLAGEN 11000: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,40 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,30 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu suplimentele Doppelherz: 4,50 din 5
kollagen 11000 plus 30 flacoane prospect contraindicatiiConform prospectului, Doppelherz system Kollagen 11.000 Plus conține in compozitie toti nutrienții care contribuie la sănătatea aparatului locomotor și ajută la protecția celulelor.

În plus, substanțele nutritive atent combinate din Kollagen 11.000 Plus sunt oferite în flacoane unidoză care conțin soluția orală gata de consumat, cu un gust delicios de fructe de pădure.

Doppelherz system Kollagen 11.000 Plus nu are contraindicatii insa nu trebuie admnistrat copiilor si adolescentilor.

Ingrediente compozitie Doppelherz system Kollagen 11.000 Plus: Apa, hidrolizat de colagen (de origine bovina) 44%, fructoza (indulcitor), acid cictric (corector de aciditate), sulfat de condroitina (de origine bovina) 0.4%, acid L-ascorbic (vitamina C), sorbat de potasiu (conservant), aroma, ciclamat de sodiu, acesufam de potasiu si zaharina sodica (indulcitori), sulfat de cupru, selenat de sodiu, colecalciferol (vitamina D).

Prin proprietățile sale, colagenul conferă pielii fermitate și un aspect sănătos. Un aport însemnat de colagen este cea mai bună metodă pe care o avem la dispoziție împotriva efectului pe care îl au asupra pielii expunerea îndelungată la raze ultraviolete, fumatul, sedentarismul, deshidratarea sau consumul excesiv de zahăr.

Cuprul contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.

Vitamina C și oligoelementele Seleniu și Cupru contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular.

Fiolele Doppelherz system Kollagen 11.000 Plus mai conțin și 100 mg de sulfat decondroitină, substanță care aparține grupei glucozaminglicanilor și îndeplinește un rol important în funcționarea și sănătatea articulațiilor.

Mod de administrare Doppelherz system Kollagen 11.000 Plus potrivit prospectului:

Se recomanda a se consuma zilnic continutul unui flacon unidoza.

Agitati flaconul inainte de a consuma solutia.

Rezumand proprietatile si beneficiile, cu doză mare de hidrolizat de colagen sub formă de soluție orală, condiționată în flacoane unidoză, Doppelherz system Kollagen 11.000 Plus este formula completă pentru:

1) Protecția articulațiilor

2) Sănătatea și funcționarea sistemelor osos și muscular

3) Sănătatea pielii