LUISA LUCA aka MINELLI o biografie artistica de succes cu 5 piese în TOP-urile muzicale

Trimiteți un comentariu
Daca ati ascultat piesa Mariola, poate v-ati intrebat cine este solista, care este wiki-ul lui MINELLI, care este numele adevarat al cantaretei Minelli, ce varsta si in ce zodie este nascuta Minelli.

Ei bine, cea mai nouă revelație din muzica românească, Luisa Luca, cunoscută sub numele de scenă Minelli, a devenit rapid cea mai ascultată artistă și compozitoare din muzica românească.

Conform biografiei, Minelli a fost în trupa Wassabi, condusă de Marius Moga. Artista a fost în aceeași formație cu mai cunoscuta cantareata, Lora.

Numele real si complet al Minelli artistei este Luisa Ionela Luca.
Wiki LUISA LUCA aka MINELLI in ipostaze fiebrinti

Luisa Luca a început să cânte încă de la o vârstă fragedă, iar la varsta de 11 ani și-a făcut o trupă împreună cu verișoara ei din Slobozia.

De acolo Luisa Luuca a ajuns în București în trupa Wassabi, condusă de Moga.

Lusia Luca a cunoscut succesul muzical cu piesa „My Mind”, primul single lansat de Minelli și Vanotek, care s-a bucurat de succes atât în topurile din Germania, cât și în topurile digitale internaționale și locale.

Minelli a compus piese și pentru unii dintre cei mai mari artiști din țară, printre care INNA și este și vocea unora dintre cele mai cunoscute piese ale lui Vanotek – „Back to me”, „În dormitor”, „No sleep”.

Minelli a colaborat cu artisti de talie internationala precum: Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer sau Follow Your Instinct.

Single-ul de debut, „Empty Spaces”, a atras atenția casei de discuri Ultra Records din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

„Fire to my heart” este un alt hit de succes compus de Minelli pentru Marco & Seba, foștii compozitori ai INNEI.

Pe lista melodiilor semnate de Minelli mai regasim „Paradise” – PAX (Paradise Auxiliary) feat. Minelli, ce a fost licențiată în Rusia și CIS – și „Addicted” – Sicktoy (lansată și în Turcia, Grecia, Cipru, Rusia și CIS).

Piesa „Mariola” are în prezent peste 8,5 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a aflat pe locul 1 pe Shazam.

Luisa Luca are zeci de concerte și apariții la radio și TV, dar mereu isi gaseste timp sa faca si sport. Încearca să fac exerciții acasă cam de trei, patru ori pe săptămână.

Minelli este o fana a alimentatii sanatoase. Lusia crede in mâncatul echilibrat, fiind convinsa ca dacă nu faci excese, reușești să trăiești armonios si sanatos.

Insa Luisa Luca recunoaste ca uneori ii e foarte greu să se abțina de la ciocolată, cornuri, cozonac și tot ce înseamnă blat pufos și ciocolată.


Trimiteți un comentariu