Treceți la conținutul principal

MAGNEVIE STRESS RESIST pareri forumuri: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii

Analazind parerile comentariilor de pe forumurile despre: magnevie stress resist pret catena, magnevie stress resist pret dona, magnevie stress resist pret sensiblu, magnevie stress resist ingrasa etc, se observa ca sentimentul preponderent al recenzilor este unul pozitiv si exprima multumirea si increderea.

Conform prospectului, MagneVie Stress Resist® este o formulă inovatoare de extracte naturale, minerale și vitamine cu dublă acțiune în controlul stărilor de stres și oboseală: crește rezistența la stres și nivelul de energie al organismului.

MagneVie Stress Resist® conține in compozitie extract de Rhodiola Rosea, magneziu marin japonez și vitaminele B6 și B9 și intervine în cele 3 faze ale stresului, pentru a sprijini organismul să răspundă adaptat perioadelor aglomerate și solicitante.

Ingrediente compozitie MagneVie Stress Resist Sanofi:

Oxid de magneziu; agenti de incarcare: celuloza microcristalina, fosfat acid de calciu dihidrat; extract 10:1 din radacina de Rhodiola rosea, cu 5% rozavine; agenti de glazurare: hidroxipropilceluloza, hidroxipropilmetilceluloza, talc, coloranti: extract de Spirulina, dioxid de titan, caramel/derivat din grau; agent de ingrosare: carboximetil celuloza de sodiu; premix de vitamine: maltodextrina/baza, vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, vitamina B9/acid folic; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.
pareri forumuri magnevie stress resist in alaptare

Magneziul marin japonez este un excelent tonic nervos, previne tulburarile psihice, ajuta la refacerea in cazul oboselii cronice, mentine oasele si dantura sanatoase, ajuta la mentinerea sanatatii inimii, sustine activitatea intelectuala, ajuta la reglarea somnului.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, la sinteza normala a proteinelor, la mentinerea sanatatii psihice, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

VITAMINA B9 contribuie la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de administrare MagneVie Stress Resist

1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apa.

Se recomanda utilizarea timp de 30 de zile.

MAGNEVIE STRESS RESIST® nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

ATENTIE! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se citi prospectul inainte de utilizare.
MAI POTI CITI