MARIO IORGULESCU o biografie agitata de cancan si un accident la un pas de moarte.

Trimiteți un comentariu
Conform biografiei Mario Iorgulescu, de-a lungul timpului, fiul lui Gino Iorgulescu presedintele LPF si al Gabrielei Iorgulescu, a fost implicat în mai multe scandaluri care au ţinut prima pagină a ziarelor de cancan monden.

Din wiki aflam ca in urmă cu 3 ani, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un scandal cu iz interlop. Mario a fost acuzat că, împreună cu alţi bărbaţi, a bătut chiar şi cu ciocanul de şniţele un bărbat conform celor scrise de ziarul prosport.ro

Pe, 8 septembie 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident rutier la ieșirea din Capitală, si fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, fiind intubat și ventilat mecanic.
wiki biografie biografica mario iorgulescu

Revenind la biografie, Mario Iorgulescu a studiat ultimii doi ani din liceu, dar și toată facultatea, în Elveția.

Astfel, el a studiat la Școala Americană din Lugano, pentru ca apoi să meargă timp de patru ani la Webster University din Geneva.

În cei șase ani petrecuți în Elveția, familia Iorgulescu ar fi plătit 300.000 de euro pentru educația fiului lor. Cu toate acestea, în momentul în care s-a întors în țară el nu a fost ferit de scandaluri.

Mario Iorgulescu a mai fost implicat într-un moment controversat pe cand se afla in restaurantul familiei sale în timpul unui eveniment privat.

În acel moment, liderul interlop Adrian Mogoș s-a dus la local pentru a ocupa o masă. Mario s-a răstit la ei și le-a cerut să plece.

Mario Iorgulescu are un frate vitreg in persoana lui Alexandru Antonio fiul Aurorei Afodorci, fosta iubită a lui Gino Iorgulescu din anii ‘80. Alexandru Antono si mama sa locuiesc la Roma.

Fostă balerină, Aurora a rupt orice relaţie cu Gino în 1994, când trebuia să se căsătorească cu acesta, dar ex-fotbalistul a început altă relaţie.

După un test de paternitate, care a ieşit pozitiv, preşedintele de la FC Naţional divorţează, urmând să se căsătorească cu mama copilului său.

Aurora pleacă în Italia să-şi rezolve problemele, dar la întoarcere are parte de o surpriză: Iorgulescu o cunoscuse pe Gina, actuala sa consoartă, care rămăsese şi ea însărcinată cu Mario,“Gino l-a recunoscut pe Mario pentru că a fost constrâns de Gina. L-a şantajat şi, din cauza asta, tatăl lui Gino nu mai vorbea cu el”, a mai spus Aurora.

Si da... pentru cei care cred ca Mario Iorgulescu este un subiect monden care nu trebuie bagat in seama prea mult, aflati ca exista un numar mare de topicuri de discutii pe forumuri despre Mario Iorgulescu mama, Mario Iorgulescu Instagram, Mario Iorgulescu varsta data nasteri, etc.


Trimiteți un comentariu