MESAJE de CRACIUN deosebite pentru nasi de cununie crestine ortodoxe

Cateva mesaje de Craciun crestine ortodoxe, mesaje de Craciun ortodoxe scurte, mesaje frumoase de Craciun bisericesti pentru nasi de cununie si famile, mesaje de Craciun fericit crestine bune de trimis nasilor.

Daruieste din suflet în dar un gând frumos celor dragi alături, aminteşte-le cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj de Crăciun frumos si luminos.

* CRACIUN BINECUVANTAT SI PRUNCUL DIN IESLEA BETLEEMULUI SA SE NASCA IN INIMA FIECARUI ROMAN Dumnezeu sa va binecuvinteze. Anul care vine sa va aduca multa prosperitate si binecuvantare.

* Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să va aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

mesaje ortodoxe de Craciun bisericesti pentru nasi de cununie si botez

* Lumina Sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi! Craciun fericit!

* Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţă! Bucură-te de adevărată semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

* Strălucirea stelei de Crăciun să va lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit

* Credinţa face orice posibil, speranţa ne da putere să continuăm, dragostea face că orice să fie frumos. De Crăciun, va urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit şi Sărbători Fericite!!!

* Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

* Ȋn seara asta Ingerii coboara, cu Vestea Buna te Inconjoara, amintindu-ți de Isus, pruncul iubit nespus. Doresc ca cel nascut in ieslea cea saraca, loc in inima Ta sa-ti faca. Sӑarbatori Fericite și numai bucurii

* Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casă, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

* Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite!

* Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate

* Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă  să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

* Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!

* Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum mii de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

* În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

* Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani !

Mesaje de Crăciun pentru: părinţi, prieteni, familie, iubit(a). Scurte SMS-uri noi cu urări şi felicitări creştine, haioase sau amuzante de Crăciun fericit!
noriel.ro